ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1904 φορές

Το παλεύει αλλά… οι ελπίδες λιγοστεύουν!

Έναν ακόμη εκτός έδρας βαθμό πήρε ο ΝΠΣ Βέροια, ο οποίος την Κυριακή (25/2) αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΑΟ Χανιώτης στο γήπεδο Κασσανδρείας Χαλκιδικής, για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Παρά τις σημαντικές απουσίες (Μπάλλας, Κουτσούκης τιμωρημένοι, Τζόρνταν ανέτοιμος και Μπλέτσας με ίωση), αλλά και το ότι έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0, οι «κυανέρυθροι» βρήκαν το σθένος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, με δύο πολύ όμορφα γκολ των Μπλέτσα, Γιαννόπουλου (το δεύτερο στις καθυστερήσεις του αγώνα), ενώ στο 94' έχασαν ευκαιρία να πάρουν ακόμη και το τρίποντο!

Μπορεί η Βεροιώτικη ομάδα στα 10 τελευταία παιχνίδια να έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, έχοντας παράλληλα 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, όμως αυτά τα αποτελέσματα δεν της δίνουν το δικαίωμα να έχει πολλές ελπίδες για παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Ιδιαίτερα μετά το «απρόσμενο» εκτός έδρας τρίποντο που πήρε το περασμένο Σάββατο η Νίκη Ευκαρπίας (βασική αντίπαλός του ΝΠΣ Βέροια στο κυνήγι της παραμονής), μέσα στην δυνατή αλλά αδιάφορη Θέρμη, και το θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Έχουν απομείνει δέκα αγωνιστικές, με τους «κυανέρυθρους» να κυνηγάνε εκτός από τη Νίκη Ευκαρπίας και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τις δύο αυτές ομάδες όμως εκτός του ότι βρίσκονται σε σχετική απόσταση ασφαλείας, να έχουν και το πλεονέκτημα ότι θα πάρουν ένα «τρίποντο» άνευ αγώνα από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»