ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4415 φορές

Συνεχίζει να ελπίζει...

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο ΝΠΣ Βέροια, μένοντας στο 1-1 με τη Νίκη Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» αν και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο, με αποτέλεσμα να παραμένουν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Δυστυχώς σε ένα ακόμη ματς, η διαιτησία «έβαλε το χεράκι της» και στάθηκε αιτία να χαθούν και πάλι οι βαθμοί της νίκης, με την διοίκηση απλά να παρακολουθεί τον κατατρεγμό της ομάδας, δείχνοντας ότι δεν έχει την ικανότητα να την προστατεύσει.

Ο διαιτητής Ασβεστόπουλος από το Κιλκίς, όπως και ο πρώτος βοηθός του Κονισπολιάτης από τον ίδιο σύνδεσμο, όποτε χρειαζόταν έδιναν όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ των γηπεδούχων, ενώ κάποιες φορές δεν τους ένοιαζε αν εκτεθούν με τις αποφάσεις τους.

Αποκορύφωμα ήταν η φάση του 23΄, που δεν έδωσαν πέναλτι στην ανατροπή του Ζούρκου, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ρέφερι χωρίς την υπόδειξη του αρμόδιου βοηθού που ήταν στην ευθεία, έκοψε την επίθεση των Βεροιωτών με ανύπαρκτο οφσάιντ!!!

Η άλλη διαπίστωση έχει να κάνει με την δυναμικότητα της ομάδας. Από τα μέσα Γενάρη παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο, είναι πολύ πιο ανταγωνιστική και μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν τον κάθε αντίπαλο. Δεν είναι πλέον η ομάδα που παρουσιάστηκε σχεδόν σε έναν ολόκληρο γύρο, που ήταν «ο σάκος του μποξ» του κάθε… πικραμένου!

Σίγουρα ο πρόεδρός της Αγάπιος Αναστασιάδης, που τον Γενάρη έκανε την υπέρβαση ενισχύοντας το ρόστερ με έμπειρους παίκτες, θα έχει μετανιώσει που αυτό δεν το έπραξε από την αρχή, πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όταν ασπάστηκε τις γνωστές σειρήνες, που τον προέτρεπαν να ρίξει την ομαδα στο τοπικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί σε αυτό σαν ακαδημία, αφήνοντάς την «γυμνή» από έμπειρους παίκτες!!!

Σίγουρα αν είχε κλείσει τα αυτιά του και δεν άκουγε αυτούς που θέλησαν να εκμεταλλευτούν για το δικό τους συμφέρον τον σύλλογο και τον ενίσχυε από την αρχή μεταγραφικά, τώρα δεν θα βρισκόταν σε αυτή την δυσχερή θέση, να παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία, αλλά στην χειρότερη περίπτωση, θα είχε ήδη σωθεί και θα προγραμμάτιζε τη νέα σεζόν.

‘Όμως παρόλα αυτά, η Βέροια παραμένει «ζωντανή» και όπως είπε και ο προπονητής της Γιάννης Πολλαετίδης, είναι υποχρεωμένη, όσο μαθηματικά βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της σωτηρίας, να παλεύει κάθε αγώνα από δω και πέρα σαν να είναι τελικός.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»