ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1252 φορές

Ισόπαλη η Βέροια στην Ευκαρπία

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ευκαρπία Θεσσαλονίκης ο ΝΠΣ Βέροια, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική Νίκη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν κατάφεραν όμως να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο και συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής.

Το σκορ άνοιξε ο Φασίδης στο 49' για τη Βέροια, όμως λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 58' ο Ιγνατίου έγραψε το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Να σημειωθεί ότι οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι στο 23' σε ανατροπή του Ζούρκου, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ εκτός περιοχής αλλά το βίντεο να δείχνει ότι η ανατροπή έγινε ακριβως πάνω στη γραμμή της περιοχής (σε λίγο το βίντεο)!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

3’ Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Κασιούρας εξ επαφής δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και έχασε την ευκαιρία.

10’ Σέντρα του Φασίδη, κεφαλιά του Πέλκα, η μπάλα άουτ.

11’ Σουτ του Μπάλλα λίγο εξω από την περιοχή, δεν ανησύχησε τον Σοϊλεμέζογλου.

24’ Ο Κουτσούκης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση με τη μπάλα να φέυγει πάνω από τα δοκάρια.

45’ Σέντρα - σουτ του Κώστα, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ιωαννίδη.

49’ Σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον Μπάλλα να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να την γυρίζει στο σημείο του πέναλτι για τον Φασίδη, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Σοϊλεμέζογλου γράφοντας το 0-1.

58’ Ο Ιγνατίου με αριστερό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Ιωαννίδη και στη συνέχεια στα δίχτυα, για το 1-1.

65’ Ωραία προσπάθεια του Πανταζέλου που μπήκε από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή και γύρισε για τον Χατζηπάντο, ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ!

75’ Κεφαλιά του Πανυτσίδη από την "καρδιά" της Βεροιώτικης άμυνας, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια!

79’ Ο Μπλέτσας βγήκε από αριστερά μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια του σουτ που επιχείρησε ο αρχηγός της Βέροιας, ενώ στη συνέχεια ο Χατζηπάντος σούταρε από κοντά αλλά εδιωξε αμυντικός της Ευκαρπίας πάνω από την γραμμή του τέρματος!!!

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Ασβεστόπουλου και των βοηθών του, Κονισπολιάτη και Μαυρίδη, όλοι του Συνδέσμου Κιλκίς.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος (66’ Ξιφιλίνος), Βουτυράς, Καραγιαννίδης, Μουτζούρης, Γουνόπουλος, Ιβανίδης (59’ Πανυτσίδης), Κώστας (86’ Ιωαννίδης), Κασιούρας (59’ Ράνδζης), Ξανθόπουλος, Ιγνατίου.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Γιαννόπουλος, Τζόρνταν, Μπάλλας, Ζούρκος, Μπλέτσας, Κουτσούκης, Φασίδης (62’ Χατζηπάντος), Πανταζέλος (84’ Ισαακίδης), Ζε Εσόνο, Πέλκας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/2…