ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1148 φορές

"Θα λυθεί το πρόβλημα με την άδεια του σκεπάστρου στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας"

Αλλαγή διαχείρισης αναμένεται να γίνει σύντομα στο κεντρικό Δημοτικό στάδιο, όπου δίνει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ο ΝΠΣ Βέροια.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού θα γίνουν κάποιες βελτιωτικές παρεμβάσεις στον στίβο, ώστε για τρεις, τέσσερις ώρες να διατίθεται στους πολίτες για τον περίπατό τους και την γυμναστική τους.

«Θα υπάρχει μόνιμα ένας υπάλληλος στο γήπεδο όπου θα έχει την ευθύνη λειτουργία τους γηπέδου και παράλληλα θα φροντίζει για τα μικροπροβλήματα που θα προκύπτουν» μας είπε ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος και πρόσθεσε ότι «με τον τρόπο αυτό θα αποσυμφορηθεί η κατάσταση στον γήπεδο του ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» και θα δημιουργηθεί μια δεύτερη επιλογή για τους πολίτες, μέσα στην πόλη».

Για το Δημοτικό στάδιο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού μας είπε επίσης ότι αυτήν την στιγμή το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη άδειας στατικότητας του σκεπάστρου (άδεια δόμησης) «αλλά πιστεύω ότι θα λυθεί και αυτό καθώς ήδη ξεκίνησε μελετητικό γραφείο τις απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθεί άδεια. Έτσι η ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας θα μπορεί να δίνει τους αγώνες της με την παρουσία των φιλάθλων της από την συγκεκριμένη κερκίδα.

Όσον αφορά την ανατολική κερκίδα, εκεί το πρόβλημα είναι σοβαρότερο και βρισκόμαστε σε αναζήτηση της καλύτερης λύσης η οποία δεν μπορεί να βρεθεί άμεσα. Μετά την υπόθεση του στεγάστρου «Καλατράβα» στο ΟΑΚΑ της Αθήνας, ανάλογα προβλήματα με αυτά του γηπέδου της Βέροιας, υπάρχουν σε πολλά στην χώρα μας» κατέληξε ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ"