ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φρόντισαν για το καλύτερο στο Σέλι και το πέτυχαν…

«Βούλιαξε» κυριολεκτικά ο προηγούμενο Σαββατοκύριακο το Σέλι από την κοσμοπλημμύρα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι επισκέπτες στο χωριό και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Σελίου, ξεπέρασαν τους 5.000 και αν συνεχίσουν έτσι οι καιρικές συνθήκες, τότε οι αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί και περισσότερο.

Όμως αυτή η μεγάλη έλευση επισκεπτών δεν βρήκε απροετοίμαστους, ούτε την Αστυνομία (Τροχαία), ούτε την τοπική Κοινότητα. Φρόντισαν το πάρκινγκ στην είσοδο του χωριού να είναι αποχιονισμένο και οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί για την διέλευση των αυτοκινήτων και λεωφορείων.

Εκτός από τους αποχιονισμούς που έκαναν τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, όσο και ο Δήμος Βέροιας, επέτρεψαν τα αυτοκίνητα να κινούνται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ η τοπική Κοινότητα με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Γιώργο Φαρσαρώτο, φρόντισαν να μην υπάρχουν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα πάνω στους δρόμους.

Έτσι και τα καταστήματα στο Χιονοδρομικό Κέντρο και αυτά στο χωριό, έκαναν «χρυσές» δουλειές καθώς όλα ήταν γεμάτα από επισκέπτες.

Ελπίζουμε οι ανάλογες καιρικές συνθήκες να …μακροημερεύσουν στο Σέλι και με την δέουσα προσπάθεια να ξαναποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (22/1/24)