ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1802 φορές

Χάθηκε στον... δρόμο η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βέροια!!!

Μια δήλωση του προέδρου της Αγ. Μαρίνας Ανδρέα Καλαϊτζίδη στο kerkidasport.gr, για τους δύο παίκτες της ομάδας του Ιωαννίδη και Γιαννόπουλο, όπου τονίζει ότι κανένας παίκτης του δεν θα πάρει το δελτίο του, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για τους ανθρώπους του ΝΠΣ Βέροια, ότι ξεσήκωσαν τους παίκτες με... πλάγιο τρόπο, προκάλεσε την αντίδραση των Βεροιωτών, που εξέδωσαν ανακοίνωση.

Μόνο που αυτή η ανακοίνωση χάθηκε, όχι μόνο στον... δρόμο προς το kerkidasport, αλλά και προς όλα τα άλλα τοπικά ΜΜΕ (δεν είναι η πρώτη φορά) πηγαίνοντας, όλως τυχαίως (;) μόνο σε ένα, με το οποίο συνεργάζεται ο αποστολέας, ενώ δεν ανέβηκε ούτε στο fb της ομάδας!!!

Έτσι μένουν ανενημέρωτοι οι αναγνώστες, που μόνο στο kerkidasport διάβασαν τι ακριβώς είπε ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης, ενώ και κάποιοι άλλοι γνωρίζουν την μισή αλήθεια, διαβάζοντας μόνο την ανακοίνωση του ΝΠΣ.

Δεν θα μπούμε στον κόπο να ξανατονίσουμε τον ερασιτεχνικό τρόπο λειτουργίας, σε όλα τα επίπεδα, των ανθρώπων που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα διόρθωναν όλα τα κακώς κείμενα!

Επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο βγήκε μια τέτοια ειρωνική ανακοίνωση από το ΝΠΣ, η οποία το μόνο που κάνει είναι να χαλάει οριστικά τις σχέσεις των δύο ημαθιωτικων ομάδων, τη στιγμή που υπάρχει ένα μεταξύ τους παιχνίδι προς το τέλος του πρωταθλήματος και σαν Βέροια "καίγεσαι" για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός στόπερ, τους οποίους πλέον δεν μπορείς να διεκδικήσεις στο πρόσωπο των δύο παικτών της Αγίας Μαρίνας. Και στο κάτω κάτω είσαι... Βέροια και δεν πέφτεις τόσο χαμηλά με ανακοινώσεις τέτοιους ύφους και μάλιστα εις βάρος μίας ομάδας της Ημαθίας!