ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2172 φορές

Μία ακόμα μεταγραφή ολοκληρώνει ο ΝΠΣ Βέροια

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφικής κίνησης βρίσκεται ο ΝΠΣ Βέροια.

Οι "κυανέρυθροι" αναμένεται να κάνουν δικό τους και τον 21χρονο μέσο Φώτη Πανταζέλο (αριστερά στην φωτο), ο οποίος παρουσιαζόταν "κλεισμένος" πριν από περίπου 10 μέρες όμως η περίπτωσή του είχε "παγώσει", καθώς ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν ομάδα της Γ' Εθνικής Ισπανίας.

Τελικά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως απέρριψε την πρόταση από το εξωτερικό και διαμήνυσε στους Βεροιώτες ότι θα μεταβεί άμεσα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

Ο Πανταζέλος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή τόσο ως αμυντικό, όσο και ως επιθετικό χαφ με δημιουργικές ικανότητες. Ξεκίνησε από την Ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ έπαιξε ακόμη σε ΝΠΣ Βόλο, Θεσπρωτό, Φωστήρα και στη Γερμανία στην FC Hertha 03 Zehlendorf.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους" ο Αλέξανδρος Ζούρκος, ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τους Ιωαννίδη και Γιαννόπουλο, οι δύο παίκτες ανέφεραν στους ανθρώπους της Βέροιας ότι είχαν πάρει κανονικά άδεια από τον ίδιο τον πρόεδρο της Αγίας Μαρίνας!