ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1001 φορές

Ο χρόνος πιέζει... ασφυκτικά!!!

Με αργούς ρυθμούς, αν και βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιανουαρίου, κινούνται τα μεταγραφικά θέματα του ΝΠΣ Βέροια, με την διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί αλλά να μην έχει καταφέρει έως τώρα να ενισχύσει το ρόστερ στον επιθυμητό βαθμό.

Επαφές με υποψήφιους στόχους υπάρχουν αρκετές, ωστόσο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί άλλη μεταγραφή, εκτός από τους Βασίλη Φασίδη και Γιώργο Γανόπουλο, οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν ήδη σε επίσημο παιχνίδι.

Θα πρέπει αυτή την εβδομάδα να ενσωματωθούν τουλάχιστον 3-4 παίκτες ακόμα, μιας και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, ώστε να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει για παραμονή στην κατηγορία!

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ (;) ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ

Πριν από λίγες μέρες, ο ΝΠΣ ενημέρωσε ότι "έκλεισε" τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον 27χρονο Ημαθιώτη αμυντικό Αλέξανδρο Ζούρκο που έμεινε ελεύθερος από την Αγία Μαρίνα, τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Μπάλλα που αγωνιζόταν στον Πιερικό και τον 21χρονο αμυντικό χαφ, Φώτη Πανταζέλο από τον Φωστήρα.

Ωστόσο, στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον Καμπανιακό, δεν αγωνίστηκε κανένας από τους τρεις αυτούς παίκτες, με την τελευταία ενημέρωση να αναφέρει ότι θα ενσωματωθούν στην ομάδα σήμερα Δευτέρα.

Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση Ζούρκου, υπάρχει μια μικρή οικονομική εκκρεμότητα με την πρώην ομάδα του, η οποία θα πρέπει να λυθεί ώστε να μείνει και τυπικά ελεύθερος και να υπογράψει στη Βέροια, ενώ για την περίπτωση του Πανταζέλου πληροφορίες λένε ότι έχει πρόταση και από ομάδα Γ' Εθνικής της Ισπανίας!

"ΚΛΕΙΝΕΙ" ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Από εκεί και πέρα, οι "κυανέρυθροι" φαίνεται να βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση τερματοφύλακα, εξετάζοντας τις περιπτώσεις 2-3 ικανών πορτιέρο (μεταξύ των οποίων και ο Φαρμάκης που αγωνιζόταν τελευταία σε ΑΕ Μυκόνου), ώστε να καταλήξουν στον "εκλεκτό".

Στα πλάνα είναι και ο πρώην γκολκίπερ της Βέροιας Δημήτρης Ιωαννίδης, που πλέον αγωνίζεται στην Αγία Μαρίνα, με τον οποίο έγινε μεν επαφή αλλά για ηθικούς λόγους αρνήθηκε. Ίσως όμως η περίπτωσή του "αναθερμανθεί" αν τα βρούνε μεταξύ τους οι δύο Ημαθιώτικες ομάδες!

ΨΑΧΝΕΙ ΦΟΡ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΙ

Εκτός από τερματοφύλακα, οι ιθύνοντες των "κυανέρυθρων" θέλουν να ενισχύσουν και την γραμμή κρούσης της ομάδας, με την απόκτηση ενός φορ και ενός δεκαριού. Έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι που είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του ΝΠΣ και η υπόθεσή τους βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων. Αν δεν καταφέρουν τελικά να αποκτηθούν, το κενό θα καλυφθεί... εκ των έσω.

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ!

Δύο περιπτώσεις παικτών που έδειχναν να είναι πολύ κοντά στους «κυανέρυθρους», ήταν οι Κώστας Ισαακίδης και Δημήτρης Μελιόπουλος, με τον δεύτερο μάλιστα να αγωνίζεται και στο φιλικό με τον Εορδαϊκό.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές ζήτησαν μια μικρή προθεσμία για να απαντήσουν στην διοίκηση του ΝΠΣ Βέροια, με τον πρώτο τελικά να προτιμάει την Αθήνα και να καταλήγει στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τον δεύτερο να δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό μιας και έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Γερμανίας.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου με το ΝΠΣ Βέροια, αποτελούν παρελθόν. Ο λόγος για τους αμυντικούς Δημήτρη Χαβιαρόπουλο και Νικήτα Καφτηράνη, με τον πρώτο να καταλήγει στον Αετό Βαρβάρας του Χρήστου Ζαρογιάννη και τον δεύτερο στον Φίλιππο Μελίκης.

ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον Καμπανιακό, δοκιμάστηκε στο β' ημίχρονο ο 22χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός Γιάννης Σιδηρόπουλος (φωτό κάτω) από τον Ατρόμητο Πειραιά, ο οποίος έδειξε κάποια καλά στοιχεία και η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί από τους ανθρώπους της Βεροιώτικης ομάδας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"