ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1874 φορές

Φιλική ήττα του ΝΠΣ Βέροια από τον Καμπανιακό

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσε ο ΝΠΣ Βεροια, μιας και δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (θα έπαιζε με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που αποχώρησε).

Οι "κυανέρυθροι" υποδέχθηκαν τον Καμπανιακό (είχε ρεπό στο πρωτάθλημα της SL2), από τον οποίο ηττήθηκαν με σκορ 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ματς χωρίς πολλές φάσεις, με τους πιο έμπειρους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι και να φτάνουν δίκαια στη νίκη, αλλά και τους Βεροιώτες να προσπάθούν και κατά διαστήματα να δείχνουν καλά στοιχεία.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Παπακωνσταντίνου με κοντινό πλασέ μετά από λάθος αμυντικού, ενώ στο 71' έγινε το 0-2 με πρωταγωνιστές δύο πρώην βεροιωτες, τον Πόζογλου που έκανε το φάουλ - γέμισμα και τον Μυστακίδη που σκόραρε με καρφωτη κεφάλια!

Οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες κυρίως στην επανάληψη με τους Τούφα, Κουτσούκη και Σωτηριάδη, ενώ ο Καμπανιακός είχε δοκαρι στο 80' με τον Μανιό. Στο 90' ο Κουτσούκης κέρδισε πέναλτι αλλά το εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας!

Να σημειωθεί οτι δεν αγωνίστηκαν με τους κυανέρυθρους οι ανέτοιμοι Ζε Εσονο, Τζόρνταν, Τζημογιαννης.

Διαιτησία: Ρηγόπουλος (Μουρατίδης, Μητρόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Πολλαετίδης): Βάντσης, Γράτσιανος, Τούφας, Κουτσούκης, Παναγιωτίδης, Βασιλειάδης, Μιχαηλίδης, Φασίδης, Ντόγος, Χατζηπάντος, Γανόπουλος.

Έπαιξαν και οι Κετόγλου, Τσανασίδης, Βασιλακάκης, Τερζής, Γιαγτζίδης, Σωτηριάδης, Καρασαρίδης, Υπο Δοκιμή.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αμανατίδης): Ιωαννίδης, Τσιακούμης, Φροσίνης, Παπαστεργιανος, Νικολαΐδης, Ταΐρης, Ξιφιλίνος, Παπακωνσταντίνου, Τότσκα, Γαρύφαλλος Εππας.

Έπαιξαν και οι Κασαπίδης, Πούσης, Ζανάκης, Πολύζος, Πόζογλου, Μυστακίδης, Καράμπελας, Καλπακιδης, Παντελής, Μανιος, Μανιάνι.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...