ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1522 φορές

Με δύο καινούργιους αλλά χωρίς Τζόρνταν ο ΝΠΣ Βέροια στο Άβατο!

Το πρώτο της παιχνίδι για το 2024 δίνει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η ομάδα της Βέροιας, η οποία πηγαίνει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει τον Άρη Αβάτου (3μμ - γήπεδο Φελώνης).

Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι, όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία, μιας και η ομάδα της Ξάνθης μάχεται και αυτή για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αγωνιστικά, ο προπονητής των "κυανέρυθρων" Γιάννης Πολλαετίδης έχει να αντιμετωπίσει μία σημαντική απουσία, καθώς ο Τζόρνταν δεν θα βρίσκεται στη διάθεσή του, αφού θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει την ανανέωση του διαβατηρίου του.

Στον αντίποδα, στην διάθεση του προπονητή τους θα βρίσκονται τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Βασίλης Φασίδης και Γιώργος Γανόπουλος (φωτο κατω), των οποίων τα δελτία είναι έτοιμα, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα εκδοθεί και το δελτίο του Κώστα Ισαακίδη.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι Βεροιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ικανού τερματοφύλακα, μιλώντας με αρκετούς υποψήφιους, μετά την οριστική άρνηση του Καντιμοίρη να επιστέψει στην ομάδα λόγω υψηλού φόρτου εργασίας.

ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ