ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1574 φορές

Φιλική ήττα από τον Εορδαϊκό για το ΝΠΣ Βέροια

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εορδαϊκό έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) ο ΝΠΣ Βεροια, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, όπου γνώρισε την ήττα με 1-2.

Οι 100-150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες, παρακολούθησαν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με την ομάδα την Πτολεμαϊδας να μπαίνει καλύτερα στο γήπεδο και να προηγείται 0-2 με προβολή του Νίκολι στο 20' και σουτ του Παπανικόπουλου στο 27' που έσκασε στο έδαφος και ξεγέλασε τον Βάντση.

Οι βεροιωτες ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και μείωσαν σε 1-2 με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαφάρα στο 45'.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ειχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με τη Βέροια να κερδίζει πέναλτι στο 89' σε ανατροπή του Βασιλακάκη από τον Κουναβα αλλά τον Καρασαρίδη να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Να σημειωθεί ότι με τους "κυανέρυθρους" αγωνίστηκαν και οι Γανόπουλος, Μελιόπουλος που θα αποτελέσουν νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ από την κερκίδα είδε το ματς ο Βασιλης Φασίδης.

Διαιτησία: Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βάντσης, Χαβιαρόπουλος, Κουτσούκης, Τζημογιαννης, Τούφας, Παναγιωτίδης, Μιχαηλίδης, Ντόγος, Κετόγλου, Γανόπουλος, Λαφάρας.

Έπαιξαν και οι Τσανασίδης, Γαλοπούλος, Τερζής, Γράτσιανος, Γιαγτζίδης, Καρασαρίδης, Μελιόπουλος, Βασιλακάκης, Σωτηριάδης, Πίτσης, Παπαδόπουλος.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πιριτζαους, Παππάς, Κουναβας, Παπανικοπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαγκαλιδης, Παπαζησης, Νίκολι, Αιχμαλωτίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Γκαμπριέλο, Μητσόπουλος, Πουμπουλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...