ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2317 φορές

Ενισχύεται με Ισαακίδη η Βέροια, θέλει και Μελιόπουλο, Φασίδη!

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα του ΝΠΣ Βέροια, με την διοίκηση να προσπαθεί να ενισχύσει όσο γίνεται καλύτερα το ρόστερ, ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει το δύσκολο έργο της παραμονής στην κατηγορία.

Μετά την απόκτηση (απομένουν τα τυπικά) του νεαρού Βεροιώτη επιθετικού Γιώργου Γανόπουλου, οι "κυανέρυθροι" έχουν κλείσει και τον επίσης Βεροιώτη μέσο Κώστα Ισαακίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα 6μηνο στον Απόλλωνα Πόντου. Ο αστερίσκος που υπάρχει στην υπόθεση Ισαακίδη, ο οποίος προπονείται ήδη με τη Βέροια, είναι ότι περιμένει μια πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Γερμανίας και αν αυτή έρθει, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, οι "κυανέρυθροι" δείχνουν ενδιαφέρον για την επιστροφή ενός ακόμη πρώην παίκτη τους, του 27χρονου επιθετικού Βασίλη Φασίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό. Ο Φασίδης θέλει να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, όμως έχει προτάσεις και από αρκετές ακόμη ομάδες και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Τέλος, μία ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί σοβαρά τους Βεροιώτες είναι αυτή του 23χρονου Ημαθιώτη μεσοαμυντικού Δημήτρη Μελιόπουλου (πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης) ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους "κυανέρυθρους" και μάλιστα τις τελευταίες μέρες κάνει προπονήσεις με την ομάδα!

Για το Σάββατο (30/12) ο ΝΠΣ Βέροια έχει προγραμματίσει, με αφορμή την διακοπή λόγω των εορτών, φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εορδαϊκό, στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.