ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνδετήρες, λάστιχα και καρφίτσες μπλόκαραν τα ΑΤΜ της Πειραιώς στη Βέροια!

Σε κακή χρήση των ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στη Βέροια οφείλονται τα προβλή­ματα στις συναλλαγές με τους πολίτες τα Σαββατοκύριακα, όπως συνέβη και το προη­γούμενο.

Από τραπεζικούς κύκλους πληροφορηθήκαμε ότι για άλλη μια φορά στο ΑΤΜ του καταστήματος της οδού Παύ­λου Μελά, στη υποδοχή της εισόδου χρημάτων υπήρχε συνδετήρας ο οποίος μπλό­καρε την λειτουργία του. Έτσι οι συναλλαγές επιβάρυναν τα άλλα δύο ΑΤΜ της πόλης και συγκεκριμένα αυτά των οδών Πιερίων και Μητροπόλεως, από τα οποία εξαντλήθηκαν τα επιτρεπόμενα διαθέσιμα χρήματα.

Όπως μας είπαν, τα ΑΤΜ εφοδιάζονται τα Σαββατοκύ­ριακα με τα επιτρεπόμενα α­νώτατα ποσά. Ωστόσο λίγες είναι οι περιπτώσεις να έχουν εξαντληθεί τα χρήματα και από τα τρία ΑΤΜ. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν υπάρξει πρόβλημα βλάβης καθώς αποτελεί συχνό φαινόμενο στους μηχανισμούς των ΑΤΜ να βρίσκονται συνδετήρες, καρφίτσες, λά­στιχα και χαρτάκια με τα χρήματα που κατατίθενται στις υποδοχές, καθώς επίσης και κάρ­τες σπασμένες ή κομμένες που θα έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (11/12/23)