ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2110 φορές

ΝΠΣ Βέροια - Ποσειδών Μηχανιώνας 1-0: Επιτέλους νίκη!!!

Επιτέλους νίκη για το ΝΠΣ Βέροια, ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη παρουσιάστηκε βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο, είχε πιο «δεμένες» τις γραμμές της, έπαιξε με όρεξη και πάθος, φτάνοντας δίκαια στην κατάκτηση των τριών υπερπολύτιμων βαθμών και βλέποντας πλέον με περισσότερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Βάντση, σε αντίθεση με τους Βεροιώτες που είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο 20λεπτο.

Μετά το μισάωρο η ομάδα της Μηχανιώνας έγινε πιο απειλητική, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας μπήκε καλύτερα αλλά σταδιακά οι Βεροιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό και στο 68’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κετόγλου! Ένα γκολ που ήταν αρκετό για να τους χαρίσει το πολύτιμο "τρίποντο".

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

2’ Ο Ντόγος με κεφαλιά βρήκε τον Μεληκιώτη στο ύψος της περιοχής, αυτός έπιασε μονοκόμματο ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

18’ Σέντρα του Ντόγου από δεξιά, κεφαλιά του Μεληκιώτη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

34’ Γυριστό σουτ του Γιαννούση μέσα από την περιοχή, ο Βάντσης μπλόκαρε.

35’ Δυνατό διαγώνιο σουτ του Ντόγου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ποσειδώνα!

43’ Επικίνδυνο γύρισμα από δεξιά του Λαγόντζου, μετά από φάουλ-γέμισμα του Γιαννούση, ο Βάντσης έδιωξε προ του κινδύνου.

44’ Σουτ του Τσιπούρα από πλάγια δεξιά, η μπάλα έφυγε άουτ.

53’ Κόρνερ του Τσαπακίδη από δεξιά, κεφαλιά του Βασιλείου στην "καρδιά" της Βεροιώτικης άμυνας, η μπάλα βρίσκει λίγο στο δεξί δοκάρι του Βάντση και καταλήγει άουτ!

55’ Διαγώνιο σουτ του Χατζηπάντου από δεξιά, η μπάλα λίγο άουτ!

56’ Ο Τεμερτζόγλου μέσα στη Βεροιώτικη περιοχή έπιασε το σουτ, με τον Τζημογιάννη να απομακρύνει τον κίνδυνο.

58’ Σουτ του Τσιπούρα απέκρουσε ο Βάντσης.

59’ Ο Λαφάρας σε θέση γκολ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τεντζέρη!

68’ Αντεπίθεση για τους "κυανέρυθρους" με τον Ντόγο να βρίσκει ωραία τον Κετόγλου, αυτόν να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και να πλασάρει ιδανικά τον Τεντζέρη, γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα!

89’ Μετά από κόρνερ, οι Γιαννούσης και Πάγκος δεν μπόρεσαν να βρουν καλά τη μπάλα και να την στείλουν στα δίχτυα!

90’ Ο Τούφας ανακόπηκε με αμφισβητούμενο οφσάιντ ενώ έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ!

90+6' Ο Μαρμαρίδης προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος αλλά ο Βάντσης μπλόκαρε!

Τον αγώνα σφύριξε ο Μιχαηλίδης (Πέλλας), με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Πέλλας) και Τραούδα (Πιερίας).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Πολλαετίδης): Βάντσης, Τζημογιάννης, Κουτσούκης, Τζόρνταν, Ντόγος, Μεληκιώτης (78’ Τούφας), Μιχαηλίδης, Χατζηπάντος (63’ λ.τ. Κετόγλου), Γράτσιανος, Ζε Εσόνο, Λαφάρας (60’ Βασιλακάκης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Α. Ζαζόπουλος):  Τεντζέρης, Γιαννούσης, Νικολαϊδης, Λαγόντζος, Τσαπακίδης (65’ Πάγκος), Σαλιάρης, Κιζύλης (82’ Ζαφειριάδης), Τεμερτζόγλου (65’ Κάκκο), Μαρμαρίδης, Βασιλείου (82’ Κανέλλης), Τσιπούρας (69’ Καλλίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 20/11