ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1217 φορές

Υπέταξε (2-0) και τον ΠΑΣ Γιάννινα η «Βασίλισσα»!

Ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η «Βασίλισσα του βορρά», νικώντας αυτή τη φορά στην έδρα της με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και παραμένοντας στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι», παρουσίασαν μέτρια εικόνα στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη βελτιώθηκαν αισθητά και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με τέρματα των Κάμπορα και Καλτσά.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι από το 39’ αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω δικαιολογημένης αποβολής του Ντάσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 3’ είχε την πρώτη της απειλητική επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ όταν το σουτ του Καλτσά από πλάγια θέση κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να παίζουν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να έχουν τη μεγάλη φάση με εξαίρεση ένα σουτ του Ντουμίτρου έξω από την περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.

Μετά το 25’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Γιαννιώτες να ισορροπούν το παιχνίδι και να βγαίνουν δειλά δειλά στην επίθεση, όμως λίγο αργότερα έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς.

Ήταν το 39’ όταν ο Ντάσιος προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή για να πάρει πέναλτι, με τον άρχοντα του αγώνα να του δείχνει δικαιολογημένα την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλει από το γήπεδο, αφήνοντας με 10 παίκτες τον ΠΑΣ!

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες ευτύχησαν να πετύχουν δύο γρήγορα γκολ, βάζοντας δυνατές βάσεις για τη νίκη τους.

Στο 54’ ο Μαλόν με δυνατό πλάγιο έφερε η μπάλα στην περιχοή, ο Μπατιόν πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Κάμπορα να πετάγεται ανάμεσα στα σέντερ μπακ και γράφει με κοντινή κεφαλιά το 1-0!

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντουμίτρου από αριστερά πέρασε έναν αντίπαλο και έβγαλε παράλληλη σέντρα για τον Καλτσά, ο οποίος ολομόναχος στο κέντρο της άμυνας έγραψε με σουτ το 2-0!

Με τον ενθουσιασμό του υπέρ τους σκορ οι Βεροιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 61’ ο Καλτσάς έπιασε όμορφο ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έριξαν κάπως τον ρυθμό τους, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα. Μάλιστα ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά αρχικά τα σουτ του Μπεν και Ντουμίτρου αποκρούστηκαν σωτήρια από τον Βελλίδη και λίγο αργότερα ο Ιταλός επιθετικός δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον γκολκίπερ του ΠΑΣ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη «Βασίλισσα» να πανηγυρίζει μία ακόμη σπουδαία νίκη μαζί με 4000 φιλάθλους της, η οποία την διατήρησε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Δημητρόπουλου από την Φθιώτιδα και των βοηθών του Καρσιώτη (Κορινθίας), Σωτηρόπουλου (Αχαϊας).

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας (72’ Κατίδης), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (49’ Μπαργκάν), Καλτσάς, Κάμπορα (80’ Μπεν).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Γιάκος, Ακόστα (59’ Μανιάς), Ίλιτς (70’ Μπέριος), Στρούνα (70’ Λόπεθ), Τσάβεζ, Λίλα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/09…