ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1239 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με Μπεν και κόσμο υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σε μια ατμόσφαιρα που αναμένεται να θυμίζει… παλιές καλές εποχές, μιας και οι κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας θα φιλοξενήσουν όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ κόσμο και των δύο ομάδων, η «Βασίλισσα του βορρά» θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής (28/09, 18:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο, που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, θέλει να φτάσει στο 3x3 εντός έδρας και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι στον «Αγιαξ της Ηπείρου» που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι καθώς διαθέτει ένα ικανό και ιδιαίτερα «δεμένο» σύνολο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Εκτός άφησε τους τραυματίες Αλέξη Βεργώνη και Χοκίν Εσπάρθα, τον ανέτοιμο Σιρίλ Καλί και τον Νταβίντ Βάσκες που ταλαιπωρείται από ίωση. Στον αντίποδα ο Μοχάμεντ Μπεν συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή μιας και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί» του Χοσέ Γκρανέρο είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Μαλόν, Κατίδης, Ντουμίτρου, Παυλίδης, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Κάμπορα.