• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1064 φορές

Μία από τα ίδια…

Την έκτη φετινή ήττα του σε οκτώ αγώνες γνώρισε την Κυριακή (29/10) ο ΝΠΣ Βέροια, αυτή τη φορά στη μακρινή Ορεστιάδα από τον τοπικό Ορέστη με το… γνώριμο 3-0.

Μετά και την ήττα αυτή οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού η συγκομιδή των βαθμών στις 8 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι απογοητευτική.

Στο ενεργητικό τους έχουν, σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ σε τέσσερα εκτός έδρας ματς αντίστοιχες ήττες. Διαθέτουν μία από τις χειρότερες άμυνες μιας και δέχθηκαν 18 γκολ, αλλά και από τις χειρότερες επιθέσεις, πετυχαίνοντας μόλις 5 τέρματα.

Έτσι, τα περιθώρια σωτηρίας, όσο νωρίς κι αν είναι ακόμα, στενεύουν για την Βεροιώτικη ομάδα, η οποία δείχνει να μη μπορεί να βρει τα «πατήματά» της, με μία διοίκηση που αδυνατεί να κάνει κάτι ώστε να «σώσει την παρτίδα» και να δείχνει πως πετάει και αυτή «λευκή πετσέτα»!

Μία διοίκηση που δε μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα, κάτι που ήταν ηλίου φαεινότερο ότι έπρεπε να κάνει, από την αρχή του πρωταθλήματος, λόγω της οικονομικής αδυναμίας που παρουσιάζει, αφού δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί κάποιον παίκτη στον οποίο θα έπρεπε να παρέχει στέγη και ένα γεύμα την ημέρα.

Δεν φτάνει όμως το γεγονός ότι δεν ενισχύθηκε ο ΝΠΣ Βέροια, όπως αναφέραμε παραπάνω, τουναντίον αποδυναμώθηκε, αφού από την προηγούμενη εβδομάδα μετράει ένα έμπειρο παίκτη λιγότερο και μάλιστα εκεί όπου «πονάει» περισσότερο, στην επίθεση.

Και αν η αποχώρηση του Κώστα Ντέλλα είναι μία απώλεια που μπορεί να μην επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα, αφού ο παίκτης εξαιτίας ενός τραυματισμού του από την περσινή περίοδο, δεν ήταν στις βασικές επιλογές του προπονητή του, θα είναι μεγάλο πλήγμα για τους «κυανέρυθρους», μία πιθανή αποχώρηση ενός άλλου έμπειρου και βασικού ποδοσφαιριστή!

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (30/10/23)