ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι θα γίνει με τις μουτζουρωμένες πινακίδες;

Γεμάτες μουτζούρες, αυτοκόλλη­τα και φθορές είναι πάρα πολλές πι­νακίδες οδικής σήμανσης σε αρκετά σημεία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα.

Το φαινόμενο αυτό μπο­ρεί κανείς να το παρατηρήσει και σε άλλες πόλεις και οικισμούς αλλά πλέ­ον στην περιοχή της Βέροιας είναι έντονο και σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί πρόβλημα ασφάλειας και φυσικά καλαισθησίας.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η πινακίδα στη Βεργίνα που κατευθύνει τους επισκέπτες στο χώρο στάθμευ­σης των οχημάτων τους. Όπως μας είπαν κάτοικοι του χωριού, η πινακίδα βρίσκεται σ΄ αυτή την κατάσταση εδώ και κάποιους μήνες.

Δεν πάει άλλο πάντως η αλλοίωση των οδικών πινακίδων. Εκτός του ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να καθαρι­στούν άμεσα, θα πρέπει να αναλη­φθεί εκστρατεία, από πολλούς φορείς, για να σταματήσει το κακό.

Ο Δήμος θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να διατηρεί τις πινακίδες του Δήμου σε ευπρεπή κατάσταση αλλά και η αστυνομία να ξεκινήσει να εφαρμόζει τις ποινές που ισχύουν σε όσους δεν συμμορφώνονται και συνεχίζουν να βανδαλίζουν τη δημόσια περι­ουσία και να παίζουν με την ασφάλεια των συμπολιτών τους.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (23/10/23)