ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1245 φορές

Με πάθος έφτασε στην «παρθενική» νίκη, αλλά ας μην επαναπαυτεί κανείς!

Το «παρθενικό» του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατέκτησε το Σάββατο (14/10) ο ΝΠΣ Βέροια απέναντι στη Νίκη Ευκαρπίας, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί και «ξεκολλώντας» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν πάθος και πίστη για τη νίκη στην επανάληψη και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη με τέρματα των Τούφα και Μεληκιώτη!

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετή για να ικανοποιήσει τους 300 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου και να τους δώσει το έναυσμα για να φωνάξουν στο τέλος την ιαχή «Βέροια – Βέροια», που είχε να ακουστεί αρκετό καιρό!

Ήταν μια εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που σίγουρα διασκέδασε τις εντυπώσεις από το μέτριο έως κακό πρόσωπο που έδειχνε η ομάδα τον τελευταίο καιρό, αλλά και τις συνεχόμενες ήττες που γνώρισε.

Θα είναι λάθος, ωστόσο, αν η νίκη αυτή «κοιμίσει» τους υπεύθυνους της Βεροιώτικης ομάδας. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, οι αγώνες πολλοί (την Τετάρτη παίζει στην Αλεξάνδρεια για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ) και είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι το ρόστερ «φωνάζει» για ενίσχυση, με τουλάχιστον 2-3 παίκτες που θα μπορούν να πάρουν αμέσως φανέλα βασικού.

Το δείγμα γραφής από κάποιους «μικρούς» είναι ικανοποιητικό και ελπιδοφόρο, όμως η απόδοσή τους δεν είναι σταθερή (από αγώνα σε αγώνα) σε αυτό το επίπεδο, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Σίγουρα θα βοηθήσει και αυτούς η προσθήκη κάποιων ακόμη έμπειρων ποδοσφαιριστών στην ομάδα.