ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1604 φορές

Συνεχίζει με Παπατζίκο ο ΝΠΣ Βέροια - Σε αναζήτηση επιθετικού

Με τον Αντώνη Παπατζίκο θα συνεχίσει στον πάγκο του ο ΝΠΣ Βέροια, αφού η διοίκηση της ομάδας έκρινε ότι σε αυτή την φάση δεν θα πρόσφερε κάτι περισσότερο μια αλλαγή προπονητή.

Έτσι, οι "κυανέρυθροι" δίνουν βάρος στην ενίσχυση της ομάδας, όσο το επιτρέπουν οι οικονομικές τους δυνατότητες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ικανού επιθετικού.

Από εκεί και πέρα, πολλά ποντάρουν στην επιστροφή του Ζε Εσόνο, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού από την περσινή σεζόν, όμως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Ευκαρπίας (14/10), για το οποίο υπολογίζεται και ο Μεληκιώτης.

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το πρωί της Δευτέρας (9/10) όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο Παραλίμνιο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης υπό τις οδηγίες των Παπατζίκου - Φωτιάδη, ενώ όσοι δεν έπαιξαν στο ματς των Σερρών θα δώσουν το απόγευμα ανεπίσημο φιλικό στο Μακροχώρι με την τοπική ομάδα.