ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

O αγροτικός κόσμος της Ημαθίας στο πλευρό του Κώστα Καλαϊτζίδη

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ

Θερμή υποδοχή και στο Αγγελοχώρι για τον Κώστα Καλαϊτζιδη, ο οποίος πραγματοποίησε μια έντονα φορτισμένη προεκλογική ομιλία, αναφερόμενος στο έργο του ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας αλλά και στους στόχους που βάζει για την επόμενη ημέρα, πάντα σε συνεργασία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν έκδηλος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του Κώστα Καλαϊτζίδη και φάνηκε μια ακόμη φορά ότι στέκεται δυναμικά στο πλευρό του και είναι η πρώτη επιλογή του (σταυρός) στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας για τις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής.

«"Εδώ στον κάμπο χτυπάει η καρδιά της αγροτικής παραγωγής της Ημαθίας και είμαστε υπερήφανοι για το έργο που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος και της βελτίωσης των συνθηκών άσκησης του επαγγέλματος των γεωργών και των κτηνοτρόφων μας. Και προσωπικά είμαι περήφανος διότι στάθηκα και στέκομαι πάντα στο πλευρό του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας, σε όλους τους αγώνες τους. Λόγω της εργασίας μου γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα των αγροτών και αυτός είναι ο λόγος που στέκομαι συμπαραστάτης σε όλα τα αιτήματά τους» τόνισε με έμφαση ο Κώστας Καλαϊτζίδης, καταχειροκροτούμενος.