ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1553 φορές

Από το κακό στο χειρότερο!!! Εντός έδρας ήττα του ΝΠΣ Βέροια από τον Άρη Πετεινού!

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο ΝΠΣ Βέροια, ο οποίος μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Βαρβάρα, διασύρθηκε και στο γήπεδό του από τον ουραγό Άρη Πετεινού με 1-3!!!

Οι Βεροιώτες, που δείχνουν ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία, βρίσκονται πλέον στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον μέλλον να είναι… δυσοίωνο!

Αγωνιστικά, η ομάδα της Ξάνθης ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δίκαια έφτασε στη νίκη, απέναντι σε μια Βέροια που έπαιζε χωρίς πάθος και έδειχνε χαμένη μέσα στο γήπεδο, με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα.

Παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο ματς με τον Λαφάρα στο 37’, έπαθε καθίζηση στην επανάληψη δεχόμενη τρία τέρματα και γνωρίζοντας μια ακόμη βαριά ήττα!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

11’ Ωραία μπροστινή μπαλιά του Κουτσούκη για τον Ντόγο, αυτός μπήκε από λίγο πλάγια θέση στην περιοχή και πλάσαρε από πάνω τον αντίπαλο γκολκιπερ, όμως λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ αμυντικός των φιλοξενούμενων.

23’ Μετά από γέμισμα, ο Καλαϊτζόπουλος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και γύρισε επικίνδυνα τη μπάλα προς τον Τυριάκη, όμως ο Καντιμοίρης έδιωξε σωτήρια.

29’ Σέντρα του Σιδηρόπουλου από δεξιά, ο Τυριάκης ανενόχλητος πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη!

37’ Ο Λαφάρας με κοντινό πλασέ, έπειτα από σύγχυση στα αντίπαλα καρέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0!

38’ Πλασέ του Κουτσούκη από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.

42’ Κεφαλιά του Σιδηρόπουλου από το ύψος του πέναλτι, δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Καντιμοίρης.

50’ Καλό σουτ του Σιδηρόπουλου λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καντιμοίρη.

54’ Πλασέ του Ντόγου μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια θέση, η μπάλα ψηλά άουτ.

56’ Ο Τυριάκης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1.

58’ Σέντρα του Ντόγου από αριστερά, ο Μεληκιώτης δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

59’ Σουτ του Τερζή από πλάγια θέση, διώχνει σε κόρνερ σωτήρια ο Αθανασίου.

69’ Η μπάλα "σταμάτησε" στο οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας, μετά από σέντρα από αριστερά και κεφαλιά του Τσέκου!

70’ Ο Τυριάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Καντιμοίρη αλλά υπό πίεση πλάσαρε άστοχα.

77’ Ωραία μπροστινή μπαλιά του Τουργαϊδη για τον Χριστοφορίδη, αυτός απέναντι από τον Καντιμοίρη με σουτ έγραψε το 1-2!

83’ Βαθιά μπαλιά προς τον Εφέντη, ο οποιος ξέφυγε από αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Καντιμοίρη, γράφοντας το 1-3!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λαμπρίδης από την Πέλλα, με βοηθούς τους Τραούδα και Κουτσικανίδη από την Πιερία.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γράτσιανος (82’ Αδαμίδης), Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (82’ Καφτηράνης), Παναγιωτίδης (82’ Ντέλλας), Ντόγος, Τερζής (63’ Μιχαηλίδης), Κετόγλου (54’ Βασιλακάκης), Μεληκιώτης, Λαφάρας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Αθανασίου, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Σιδηρόπουλος (72’ Ασλανίδης), Εφέντη, Τσέκος (87’ Μελισσόπουλος), Τυριάκης (72’ Στριγκώνης), Γιαννακός (65’ Χριστοφορίδης), Καλαϊτζόπουλος (87’ Αμανατίδης), Τουργαϊδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2/10…