ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1405 φορές

Ξεκίνημα με "τεσσάρα" για τη ΒΕΡΟΙΑ στο Κύπελλο!

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία επικράτησε εύκολα της ΑΕ Ερμιονίδας με 4-1 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο, με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της, ήταν ανώτερη από την αξιόμαχη αντίπαλό της, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε στην τελική επικράτηση με δύο όμορφα τέρματα του Ντουμίτρου και ένα των Κάμπορα, Γεωργιάδη.

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν με σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο και αφού στο 1’ και στο 14’ ο Γεωργιάδης απέτυχε να ανοίξει το σκορ από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, στο 16’ τα κατάφερε ο Ντουμίτρου.

Ο Ιταλός επιθετικός δέχθηκε την συρτή σέντρα του Ραούλ Μπράβο από αριστερά και με ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πουρή (1-0)! Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά στο 22’ και 25’ ο Τζινάρ έδιωξε τα σουτ των Παβίσεβιτς και Λίτση.

Μετά το 25’ οι Βεροιώτες ανέβασαν και πάλι στροφές και στο 28’ διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Μπαργκάν έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Ντουμίτρου, ο οποίος μπήκε  από τα αριστερά στην περιοχή της Ερμιονίδας και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 2-0.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν τέσσερις ακόμη φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο Παυλίδης (38’, 40’, 45’) και ο Ντουμίτρου (41’) δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο χαλαρά με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 58’ να απειλήσουν με τον Στοϊμίροβιτς, ο οποίος πλάσαρε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα μάλιστα ζήτησαν πέναλτι όταν ο Συμελίδης βγήκε μόνος με τον Τζινάρ, ο οποίος φάνηκε να τον ανατρέπει, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ερμιονίδας για "θέατρο"!

Στην πρώτη τους απειλητική επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ για το δεύτερο μέρος οι Βεροιώτες κατάφεραν να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Κάμπορα που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε όμορφα τον Πουρή γράφοντας το 3-0 για τη "Βασίλισσα".

Ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, με τον Βλαχόπουλο να νικάει στο 72’ με διπλή προσπάθεια τον Τζινάρ και να μειώνει το σκορ σε 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 76’ ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος δέχθηκε την ωραία μπαλιά του Κάμπορα και με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πουρή!

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης), Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Λάζαρης (Καβάλας)

ΒΕΡΟΙΑ: Τζίνάρ, Βέρτζος, Όστοϊτς, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Παυλίδης (66' Καλτσάς), Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κατίδης (55' Μπατιόν), Ντουμίτρου (54' Κάμπορα).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πουρής, Παπανικολάου, Λίτσης (48' λ.τ. Μουσταφίδης), Ιασωνίδης, Τζάνης, Κιοσσές, Σβόγιτς, Συμελίδης, Παβίσεβιτς (46' Τάπε), Βλαχόπουλος, Καραδέμητρος (46' Στοϊμίροβιτς).