ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1192 φορές

Ταλαιπώρησαν εις γνώση τους τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας!!!

Πολλά ήταν τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε από φίλους αναγνώστες, οι οποίοι μας εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, καθώς θέλησαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής μεταξύ ΝΠΣ Βέροια - Αναγέννησης Επανομής, όμως δεν τα κατάφεραν.

Και αυτό διότι, η άδεια που δόθηκε στο ΝΠΣ για το Δημοτικό στάδιο, ήταν για διεξαγωγή του αγώνα ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, κάτι που ισχύει για όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια, αλλά πιστεύουν όλοι ότι θα αλλάξει λόγω της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού το ερχόμενο Σάββατο στον ίδιο χώρο!!!

Ο λόγος που δεν χορηγήθηκε άδεια για παρουσία κόσμου στις κερκίδες, είναι ότι το Δημοτικό στάδιο δεν πληροί τις προδιαγραφές πυρασφάλειας, κάτι βέβαια που γνώριζε η διοίκηση του ΝΠΣ Βέροια 2019, όμως δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει έγκαιρα τους φιλάθλους της ομάδας (παρά μόνο με ανακοίνωση λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα), ώστε να μην κατέβουν άδικα στο γήπεδο!

Αποτέλεσμα ήταν, αρκετός κόσμος που βρέθηκε έξω από το γήπεδο, να "φάει πόρτα" από την αστυνομία, η οποία ήταν ενημερωμένη και το μόνο που έκανε ήταν… την δουλειά της, ενώ υπήρξαν και φωνές διαμαρτυρίας από κάποιος φιλάθλους, προς τους υπεύθυνους αυτής της ταλαιπωρίας που υπέστησαν!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ο ΝΠΣ Βέροια, ανέφερε:

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Βασίλισσα του Βορρά, η ομάδα της πόλης μας βιώνει απίστευτες καταστάσεις...!!!! Χωρίς κόσμο η διεξαγωγή του αγώνα, λόγω "Πυρασφάλειας"....η ετυμηγορία!!! Και ως δια μαγείας κ.κ. Υπεύθυνοι - Αρμόδιοι φορείς της πόλης και του νομού σε 5 μέρες στη συναυλία του Αργυρού στον ίδιο χώρο, όπου θα προσέλθουν πάνω από 8000 θαυμαστές θα υπάρχει πιστοποιητικό Πυρασφάλειας!!! Εύκολα να αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...

ΘΑ ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΑΣ ΧΩΡΊΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΑΣ...!!!

ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΌΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. !!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ....!