ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1040 φορές

Με φιλάθλους η Ερμιονίδα στη Βέροια για το ματς Κυπέλλου

Σχεδόν μια μέρα στο δρόμο θα «δαπανήσει» η Ερμιονίδα για το ιστορικό παιχνίδι της Τετάρτης (24/9) με τη ΒΕΡΟΙΑ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Κρανιδίου αναχώρησε στις εννέα το πρωί της Τρίτης για την πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου και αναμένεται να φτάσει περίπου στις επτά το απόγευμα, ενώ ανάλογη χρονική διάρκεια αναμένεται να έχει και το ταξίδι της επιστροφής.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η Ερμιονίδα παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «32» της διοργάνωσης, είναι από μόνο του αρκετό για να περιορίσει την ταλαιπωρία.

Κατά τα λοιπά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα, ενώ στη συνέχεια ο Μπολάνο ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής:

Πονηρός, Πουρής, Παπανικολάου, Σαμαράς, Ιασωνίδης, Κολόκας, Τζανής, Λίτσης, Κιοσσές, Σβόγιτς, Στοιμίροβιτς, Σκεντεράι, Γυφτοκώστας, Καραδέμητρος, Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος, Συμελίδης, Μουσταφίδης και Σχοινάς.

Η Ερμιονίδα, μάλιστα, δεν θα είναι «μόνη» της στη Βέροια, αφού στις εξέδρες του γηπέδου αναμένεται να βρίσκονται και περίπου είκοσι φίλοι της που θα ταξιδέψουν από το Κρανίδι.