ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1274 φορές

Διαιτησία για... όσκαρ!

Στο Σαββατιάτικο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» η ΒΕΡΟΙΑ δεν είχε απέναντί της μόνο την -ποιοτικότατη χωρίς αμφισβήτηση- ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης!

Ο ρέφερι Καλογερόπουλος από την Αθήνα, ο συντοπίτης του βοηθός, Τουμπακάρης και ο έτερος βοηθός Καμπούρης (Εύβοιας) έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, για να βοηθήσουν τους γηπεδούχους που τα είχαν βρει... σκούρα απέναντι στους "κυανέρυθρους"!

Αποκορύφωμα ήταν το πέναλτι «φάντασμα» που έδωσε ο διαιτητής στο 32’ εις βάρος του Αμαραντίδη, ο οποίος απλά… κοιτούσε τον Ντουρμάζ να σωριάζεται εντυπωσιακά στο έδαφος!

Επίσης, ο α' βοηθός ανέκοψε αντικανονικά ως οφσάιντ δύο φορές τον Κάμπορα που έβγαινε μόνος απέναντι στον Ρομπέρτο, ενώ ο β' βοηθός δεν υπέδειξε ισάριθμες φορές τους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι λίγο έλλειψε να σκοράρουν, σε θέση οφσάιντ!

Να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και ο νέος αρχιδιαιτητής Χιού Ντάλας, ο οποίος στο τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και συνομίλησε μαζί τους. Θέλουμε να πιστεύουμε πάντως πως δεν πήγε εκεί για να τους δώσει τα συγχαρητήριά του…