ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1978 φορές

Θυμίζει… ζούγκλα το Δημοτικό στάδιο Βέροιας! (φωτο)

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, ο οποίος χωρίς υπερβολή θυμίζει… ζούγκλα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες μας!

Πάνε περίπου 2,5 μήνες από το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα στο συγκεκριμένο γήπεδο και από τότε έχει παρατηθεί στην τύχη του!

Να σημειώσουμε ότι ο στάδιο ανήκει στο Δήμο Βέροιας και κάθε χρόνο η ομάδα παίρνει την σχετική άδεια για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει, για τους εντός έδρας αγώνες της. Αναλαμβάνει την συντήρηση και την όλη λειτουργία του και έτσι ο Δήμος δεν εισπράττει το 15% από τις διαφημίσεις και τα εισιτήρια των αγώνων.

Επίσης σε κακή κατάσταση βρίσκονται και τα γήπεδα του Ταγαροχωρίου (κουρεύτηκε ένα μέρος του αγωνιστικού χώρου για να γίνει η χθεσινή «πρώτη»), ενώ να αναφέρουμε ότι τα μηχανήματα (τρακτέρ) που κουρεύουν το χόρτο είναι χαλασμένα.

Μάλιστα, ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η διοίκηση του ΝΠΣ Βέροια 2019, όπου αναφέρει ότι γίνονται προσπάθειες να διορθωθούν τα πράγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν πρόκειται να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας.

Δυστυχώς η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων που παραλάβαμε σε όλα τα γήπεδα είναι τραγική. Οι μηχανολογικές βλάβες και των δύο μηχανημάτων που βρίσκονται στην κατοχή της ομάδας για αυτό το σκοπό καθιστούν την αποκατάσταση των γηπέδων μέχρι στιγμή αδύνατη.

Απευθυνθήκαμε σε πολλούς και με κάθε τρόπο προσπαθούμε να επιλύσουμε το θέμα αυτό γιατί αποτελεί πρωτεύων πρόβλημα για την ομάδα.

Πιστεύουμε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα λίγων ημερών να επιλύσουμε οριστικά το θέμα.