- ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
- Posted
- Διαβάστηκε 1988 φορές
Φιλική ισοπαλία με Αγροτικό Αστέρα ο ΦΑΣ Νάουσα
Ισόπαλο έληξε το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΦΑΣ Νάουσα (είχε προηγηθεί μια ανεπίσημη νίκη επί της Αγ. Μαρίνας), στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΗ.
Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, δείχνοντας καλά στοιχεία, αναδείχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/8) ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στον τοπικό Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος έχει ως γνωστόν στον πάγκο του τον Χρήστο Ζαρογιάννη.
Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο 65’ με γκολ που πέτυχε ο Θανάσης Δεινόπαπας, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι Ναουσαίοι ισοφάρισαν με τον Αργυρίου, ο οποίος εκτέλεσε πέναλτι, απέκρουσε αρχικά ο γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα και στη επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Να σημειωθεί ότι πέναλτι κέρδισαν και οι φιλοξενούμενοι, λίγα λεπτά πριν την λήξη, όμως ο Δεινόπαπας έκανε "fair play" (επειδή δεν ήταν πέναλτι) και έστειλε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα!
Σχετικά Άρθρα
-
Άρης Παλαιοχωρίου: "Οι ομάδες δεν χτίζονται με ψιθύρους - Συνεχίζουμε με καθαρό πρόσωπο" -
Με τρεις επιστροφές και μία σημαντική απουσία η Βέροια στο ντέρμπι της 2ης θέσης -
Με ποιους κληρώθηκαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στο δρόμο για τους "16" -
Παρελθόν από την ΑΕ Αλεξάνδρειας και ο Γιώργος Ράικος







