ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1228 φορές

Σε ποιες ομάδες συνεχίζουν την καριέρα τους Φασίδης και Γιουκούδης

Δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν πέρσι την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι Βασίλης Φασίδης και Δημήτρης Γιουκούδης, βρήκαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με τον πρώτα να συνεχίζει στον Πιερικό και τον δεύτερο στο νεοφώτιστο στην SL2 Καμπανιακό.

Η ανακοίνωση του Πιερικού:

«Ανακοινώνουμε με χαρά την απόκτηση ενός έμπειρου και γνωστού στο πανελλήνιο ποδοσφαιριστή, που θα προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Βασίλης Φασίδης θα φοράει φέτος τη φανέλα με το Π στο στήθος αποτελώντας πλέον μέλος της μεγάλης μας, μελανόλευκης οικογένειας.

Τον καλωσορίζουμε στον ιστορικό μας σύλλογο και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος!».

Η ανακοίνωση του Καμπανιακού:

«Ο Δημήτρης Γιουκούδης αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Καμπανιακού. Ο 25χρονος καλείται να καλύψει το κενό που άφησαν στην επιθετική γραμμή των Κόκκινων της Χαλάστρας οι λύσεις συνεργασίας με τους Ηλία Ιγνατίδη και Μιχάλη Ξανθόπουλο.

Η Διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε σε μια ποιοτική προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από την Super League 2, καθώς αγωνίστηκε στην κατηγορία τα τελευταία δύο χρόνια με τις ομάδες του Αλμωπού Αριδαίας και της Βέροιας ενώ φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες των Σαντορίνης, Αναγέννησης Επανομής, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Παναρκαδικού.

Η Οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τον Δημήτρη Γιουκούδη και του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».