ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διοργανώσει στη Βέροια η ΑΝΗΜΑ

Συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διοργανώσουν η ΑΝΗΜΑ και ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας. Σε αυτή προσπάθεια αρωγός είναι και ο δήμος Βέροιας όπως και η Αντιπεριφέρεια.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου, στην Βέροια, στο μπάσκετ της Ελιάς. Θα συμμετάσχουν οι Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Νίκος Ζωιδάκης, Βαγγέλης Ιντζεβίδης και Κώστας Σιώπης με μια εξαιρετική ορχήστρα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παραδοσιακά – δημοτικά τραγούδια από όλη την χώρα, ενώ συμμετέχει τιμής ένεκεν το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας.

Η τιμή εισόδου θα είναι 5 ευρώ. 

«Θέλουμε να δείξουμε την ανθρωπιά μας για να στηρίξουμε έναν συμπολίτη μας που κάηκε το σπίτι του» είπε ο πρόεδρος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Εκτός από τον πολίτη που έπαθε ζημιά στο σπίτι του, θα ενισχυθεί και ένας πολίτης Άμεσα.

Την καλλιτεχνική ευθύνη θα έχει ο Γιώργος Ορδουλίδης. «Η ΑΝΗΜΑ αφήνει προς στιγμή τα αναπτυξιακά προγράμματα και δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο» είπε ο κ Ορδουλίδης.

Επίσης θα γίνουν, μια αντίστοιχη εκδήλωση στη Νάουσα στις 20 Σεπτεμβρίου για ενίσχυση του συσσιτίου και άλλες δύο με θέμα τα ναρκωτικά, μια σε Βέροια και μια σε Νάουσα.