ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1024 φορές

Γκρανέρο: «Δείξαμε προσωπικότητα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα με 3-0 ήταν ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο, μετά την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε δήλωσε τα εξής:

«Μένουμε με την εμφάνιση της δικής μας ομάδας. Θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα στον σημερινό αγώνα και προσπαθήσαμε αποδείξουμε τα αγωνιστικά εφόδια που έχουμε σαν ομάδα.

Δείξαμε προσωπικότητα και κοιτάξαμε στα ίσια τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει, όσο πικρό και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, δεν θέλω να επισκιάσει την προσπάθεια των παικτών μου που ήταν μεγάλη.

Τα τελευταία λεπτά δείχνουν την δίψα που είχε η ομάδα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, ρισκάραμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε την ζημιά στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε.

Μπορεί να μην είχαμε το πρόσωπο που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, μπορεί να μην παίξαμε τόσο επιθετικά, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος που είχαμε απέναντί μας.

Έβλεπα ότι η ομάδα μου διεκδικούσε κάτι καλύτερο στο τέλος, αλλά ίσως το ρίσκο, ίσως η κούραση, μας επηρέασαν στο τέλος και δεχθήκαμε άλλα δύο τέρματα».

Για τον αποκλεισμό του Βάσκες από την αποστολή τόνισε ότι ταλαιπωρούταν από χθες από μια ίωση για γι αυτό αποκλείστηκε από την 18αδα.