ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1061 φορές

Κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό η ΒΕΡΟΙΑ, έχασε άδικα 3-0

Σαν ίσος προς ίσο στάθηκε η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, γνωρίζοντας άδικη ήττα με σκορ 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι», έδειξαν με την εμφάνισή τους αυτή ότι μπορούν να ελπίζουν σε κάτι πολύ καλό την φετινή χρονιά, αφού όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια τους γηπεδούχους αλλά τους δυσκόλεψαν στο τέλος πιέζοντάς τους για την ισοφάριση!

Ωστόσο οι ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού έπαιξε σημαντικό ρόλο και στα τελευταία λεπτά του αγώνα με δύο ακόμη τέρματα αύξησαν το 1-0 του πρώτου μέρους σε 3-0 παίρνοντας πάντως μια ιδιαίτερα αγχωτική νίκη.

Σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού σκορ έπαιξε και η διαιτησία, αφού με τις υποδείξεις της βοήθησε σημαντικά τους γηπεδούχους, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Ο Ολυμπιακός, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο πίεσε την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ, έχοντας δύο καλές στιγμές για να σκοράρει.

Στο 4' μετά από σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, ο Καντιμοίρης πρόλαβε τους Μήτρογλου και Κασάμι (που βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ) και έδιωξε σωτήρια, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης γύρισε για τον Μήτρογλου, ο οποίος με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας!

Στην συνέχεια οι Βεροιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 10’ το σουτ του Ντουμίτρου από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 27' οι γηπεδούχοι απείλησαν μετά από ώρα όταν ο Ντουρμαζ μπήκε από δεξιά στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε το σουτ του παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ στο 32’ έγινε η φάση που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ντουρμάζ μπήκε από αριστερά στην περιοχή της «Βασίλισσας», ο Αμαραντίδης προσπάθησε να τον μαρκάρει αλλά χωρίς να τον ακουμπήσει ο παίκτης του Ολυμπιακού σωριάστηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει χωρίς δεύτερη σκέψη του σημείο του πέναλτι! Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μήτρογλου ξεγελώντας τον Κανιμοίρη και γράφοντας το 1-0! 

Με τον αέρα του υπερ τους σκορ οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 35’ όταν ο Κασάμι έπαιξε το ένα δύο με τον Φουστέρ (που ήταν σε θέση οφσάιντ), ο τελευταίος έστρωσε στον Μήτρογλου που σούταρε από καλή θέση αλλά ο Ραούλ Μπράβο έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή.

Οι Βεροιώτες απείλησαν πρώτοι με τον Κατίδη, ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση μπαίνοντας σαν αλλαγή στην θέση του Γεωργιάδη, όταν στο 63’ το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καντιμοίρης είπε εντυπωσιακά «όχι» στο πλασέ του Μήτρογλου, ενώ στο 80’ ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας» έσωσε και πάλι την εστία του στο σουτ του Μπενίτεθ.

Οι «κυανέρυθροι» στο τελευταίο δεκάλεπτο τα έπαιξαν όλα για όλα, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να πετυχαίνουν δύο ακόμη τέρματα στο 88’ με τον Μπενίτεθ και στις καθυστερήσεις με τον Κασάμι, κάνοντας το 3-0 που ήταν πέρα για πέρα άδικο για τη «Βασίλισσα του βορρά».

Διαιτητές: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών), Καμπούρης (Εύβοιας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57' Μαζουάκου), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ (66' Εντινγκά), Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου (75' Μπενιτεθ).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (54' Οστοϊτς), Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Βεργώνης (74' Μπαργκάν), Μπατιόν, Καλτσάς, Γεωργιάδης (61' Κατίδης), Ντουμίτρου, Κάμπορα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/09…