ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 958 φορές

Αναχώρησε για την πρωτεύουσα η αποστολή της «Βασίλισσας»

Για την πρωτεύουσα αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της «Βασίλισσας του βορρά», όπου αύριο Σάββατο (20:30, kerkidasport.gr) δίνει τον πιο δύσκολο φετινό αγώνα της, αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «κυανέρυθροι»... πέταξαν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για την Αθήνα, όπου εκεί θα τους περιμένει το λεωφορείο της ομάδας για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο αλλά και στο γήπεδο που θα προπονηθούν το απόγευμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέ Γκρανέρο απέκλεισε από την αποστολή τους τραυματίες Μπεν, Καλί, Εσπάρθα, όπως και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Σωτήρη Μπαλάφα που είναι ανέτοιμοι.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καταλά, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Αμαραντίδης, 'Οστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνης, Βάσκες, Κατίδης, Ντουμίτρου, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Κάμπορα.

Να σημειωθεί ότι στο ταξίδι αυτό οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» φοράνε για πρώτη φορά τα νέα τους κοστούμια, τα οποία εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στην διάθεση της ομάδας.