ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 904 φορές

Ερωτηματικό ο Μπεν στη «Βασίλισσα» ενόψει Ολυμπιακού

Το πρώτο «κρας τεστ» του φετινού πρωταθλήματος δίνει το Σάββατο (20/09, 20:30) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «κυανέρυθροι», που μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκονται μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάτι βέβαια που μόνο εύκολο δεν είναι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (17/09) με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Ο Χοσέ Γκρανέρο είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα με εξαίρεση τον Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει καθώς ένοιωσε ξανά ενοχλήσεις στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού.

Έτσι, η συμμετοχή του στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ δύσκολα θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του και ο Ζβόνιμιρ Βούκτις, ο οποίος είναι πίσω σε φυσική κατάσταση παρότι ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Στα ευχάριστα για τον Ισπανό τεχνικό η επιστροφή του Ιβάν Μαλόν που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας» θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (18/09) με προπόνηση που θα γίνει και πάλι στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.