ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2281 φορές

Στάση... αναμονής στην "Βασίλισσα"!

Στάση αναμονής κρατούν στην "Βασίλισσα του βορρά", σχετικά με το θέμα που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, για πιθανή παραμονή της ομάδας στην SL2.

Οι "κυανέρυθροι" παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά δεν φαίνεται ότι θα προβούν σε κάποια άλλη ενέργεια, καθώς αυτή την συμβουλή έλαβαν από νομικούς κύκλους των Αθηνών.

Κάτι το οποίο στηρίζουν στο ότι η έρευνα της Interpol βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη καταδίκη, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Ηρακλή αυτή έχει πάρει ήδη τον δρόμο της και όπως αναφέρουν, αν τιμωρηθεί με υποβιβασμό η ομάδα της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή Μπόγκνταν Μάρα, αυτομάτως θα πάρει την θέση της η ΒΕΡΟΙΑ! Παρότι η προκήρυξη αναφέρει ότι σε μια τέτοια περίπτωση και αφού έχει επικυρωθεί η βαθμολογία, την "κενή" θέση παίρνει ομάδα από την χαμηλότερη κατηγορία (δηλαδή ο Γιούχτας).

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον γνωστό Βεροιώτη δικηγόρο και ποδοσφαιρικό παράγοντα Κώστα Πουλασουχίδη, μας ανέφερε ότι το εγχείρημα να διεκδικήσει η "Βασίλισσα" την παραμονή της στην SL2 είναι χωρίς νομική βάση, αφού πλέον επικυρώθηκε η βαθμολογία. Όμως, τόνισε: "Επειδή ήμαστε στην Ελλάδα ας κρατήσουμε μια πισινή. Υπάρχουν αρκετά και πρόσφατα παραδείγματα, όπου βρέθηκαν παραθυράκια. Το ζήτημα είναι αν θέλουν οι μεγαλομέτοχοι να παίξει η ομάδα στην SL2".