ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2571 φορές

Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για το φετινό "κάζο"!!!

Μαύρη σελίδα στην λαμπρή ιστορία της ΒΕΡΟΙΑΣ αποτελεί η 17η Ιουνίου 2023, μιας και η "Βασίλισσα του βορρά" γνώρισε τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Είναι η 5η φορά που η Βεροιώτικη ομάδα υποβιβάζεται στην τρίτη τη τάξει Εθνική κατηγορία, έπειτα από μια χρονιά άκρως αποτυχημένη, χωρίς πλάνο, χωρίς ποιότητα στο ρόστερ και χωρίς ποδοσφαιρικό εγωισμό!!

Ακόμη και με τις αδυναμίες της, την αστοχία ενίσχυσης τον Ιανουάριο, τις αδικίες ή ατυχίες, η ΒΕΡΟΙΑ είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως δεν τα κατάφερε, πικραίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους φιλάθλους της.

Δεν είναι ώρα να αποδοθούν αναλυτικές ευθύνες, αφού όλοι βρισκόμαστε "εν βρασμώ ψυχής". Φταίνε όλοι ανεξαιρέτως για το φετινό "κάζο"!

Ωστόσο το κύριο βάρος πέφτει στη διοίκηση της ομάδας, αφού η λειτουργία της ήταν κάτι παραπάνω από προβληματική. Οι πρώτοι που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους είναι αυτοί και όχι να προσπαθούν να τις ρίξουν αλλού, όπως έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ο πρόεδρος της ομάδας, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3.

Κλείνοντας, να επισημάνουμε ότι οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν το τι θα κάνουν από δω και πέρα με την ομάδα, αφού πέρα από τις μετοχές της, έχουν και τα τμήματα υποδομών, τα οποία εάν το επιθυμούν, θα μπορέσουν τη νέα περίοδο να βοηθήσουν στην αναγέννηση της "Βασίλισσας του βορρά"!