ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3937 φορές

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή σεζόν για τα τμήματα υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά των τμημάτων υποδομών της ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Super Cup της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από την U17, του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ από την U16, της φιναλίστ στο τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ από την U14 , και φυσικά την φιναλίστ στο τελικό του κυπέλου Ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ ΗΑΘΙΑΣ και τριταθλήτρια του πρωταθλήματος της Super League 2 U19, η χρονιά έκλεισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ από την U12.

Μια χρονιά μεγάλων επιτυχιών, εξέλιξης , προβολής και ανταπόδοσης της σωστής και σκληρής δουλείας που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομών της ομάδας.

Ο τελικός του πρωταθλήματος της U12 ανάμεσα στην ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και τη ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις.

Ο αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο (10/6) και διακόπηκε στο 48΄ λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 .

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε τη Τετάρτη (14/6) και στην κανονική διάρκεια το σκορ παρέμεινε ίδιο , με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην διαδικασία των πέναλτι.

Τελικά μετά από συνολικά 18 εκτελέσεις πέναλτι η ομάδα του Νίκου Τσιλώνη (ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ) κατέκτησε το τρόπαιο με σκορ 6-5.

Μετά την λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλου στους μικρούς αθλητές (πρωταθλητές) που το πανηγύρισαν με ξεχωριστό τρόπο.

Συγχαίρουμε την ομάδα της ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος και για την άψογη διεξαγωγή και φιλοξενία στο γήπεδό της και ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Τσιλώνης) : Στην αποστολή του τελικού συμμετείχαν οι Ιωαννίδης , Καντιμοίρης , Χολέβας , Γιάτσας, Τσιλώνης , Ζήκος , , Τσαχουρίδης , Δελαντώνης , ΚαμπαΊλής , Ραφαηλίδης, Καρασαρίδης , Θεοδωρακόπουλος , Γραμματικόπουλος , Δάλλας , Σιδηρόπουλος

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ (Αντώνης Καρολίδης) : Στην αποστολή του τελικού συμμετείχαν οι Θανόπουλος Τσιμτσιρίδης , Ματζιαρίδης , Κατέρης , Πιστοφίδης , Γαλάνης , Χοχλιούρος , Λαναρής , Σεφέρι , Κουρτσίδης , Παναγιωτόπουλος , μανωλόπουλος , Τσαπακίδης , Στεργιόπουλος Γ. , Στεργόπουλος Μ. Λαναράς , Χατζηπαυλίδης , Κωνστανόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ Μουρατίδης με βοηθούς τους κ.κ Λούρη και Καραμίχο.