ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5746 φορές

Όλοι να είναι εκεί, στις κερκίδες του γηπέδου!!!

Το τελευταίο της... χαρτί παίζει το Σάββατο η «Βασίλισσα», για την παραμονή της στην SL2, υποδεχόμενη τον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος αποχαιρέτησε την κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική.

Η σωτηρία μπορεί να μην εναπόκειται μόνο στο χέρι της ΒΕΡΟΙΑΣ, να μην της φτάνει δηλαδή μόνο η δική της νίκη, αλλά να κρίνεται και από τα αποτελέσματα άλλων αγώνων, όμως για να έχει όλες τις πιθανότητες να παραμείνει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας μας, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΗ.

Για αυτό είναι επιβεβλημένη η παρουσία των φιλάθλων της στον συγκεκριμένο αγώνα, να δώσουν το βροντερό τους παρόν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου και να περάσουν στους παίκτες το μήνυμα ότι δεν θα παλέψουν μόνοι τους, αλλά ότι θα είναι και ο 12ος συμπαίκτης τους, σε αυτή την μάχη επιβίωσης της αγαπημένης τους ομάδας.

Άλλωστε οι φίλοι της «Βασίλισσας», το έχουν αποδείξει πολλές φορές, ότι όποτε τους χρειάστηκε δήλωσαν παρόν, δεν την άφησαν μόνη της, ήταν κοντά της και μάλιστα, κυρίως στα δύσκολα.

Το Σάββατο δεν επιτρέπεται να λείπει κανένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φίλαθλος της ιστορικής ΒΕΡΟΙΑΣ από τις κερκίδες. Ας μείνουν στην άκρη οι όποιες πικρίες και ας γίνει ο κόσμος ο 12ος παίκτης της "Βασίλισσας", με την ευχή να πανηγυρίσουν στο τέλος όλοι μαζί την σωτηρία. Γιατί τώρα προέχει ΜΟΝΟ αυτή!!!