ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1394 φορές

Τι σχολιάζουν παλαίμαχοι παίκτες της "Βασίλισσας"

Αρκετές είναι οι συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία έφτασε να βρίσκεται κοντά στο φάσμα του υποβιβασμού στη Γ' Εθνική.

Κάποια από τα μηνύματα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας", που αλιεύσαμε στο fb, αναφέρουν:

Βασίλης Αμανατίδης

ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ . ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ....ΜΗΝ ΕΚΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ....

Βασίλης Καστανιώτης

Στην πιο σύγχρονη ιστορία που ήμουν μέλος και έζησα εγώ τη βασίλισσα του βορρά... Ας αναλογιστούμε όλοι θέλουμε την Βέροια superleague και να μη διασύρεται ...αλλά μπορεί να το κάνει αυτή τη στιγμή;;; με την υπάρχουσα κατάσταση και ποδοσφαιριστές;;;.. υπάρχει αντίστοιχος Τσαλουχίδης, Τρουπκος, αντίστοιχος Χατζίδης, Στόικα, Δελλιος, Καστανιώτης, Τσιγιαννης, Μαλλούς, Θωμαϊδης... κτλ.. και τόσοι άλλοι τόσοι παίκτες που πέρασαν και τίμησαν φανέλα και με την παρουσία τους και με τις εμφανίσεις τους.. εγώ λέω δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.. παρόλα αυτά πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια που έγινε και μπορεί να γίνει στο μέλλον για να έρθουν όλα αυτά που θέλουμε εμείς οι ημαθιώτες.