ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 6635 φορές

Προς αποκατάσταση της αλήθειας...

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ Διαγόρας, τον Νικήτα Κουσκούση, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που μιλήσαμε μετά το Σαββατιάτικο ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ στη Ρόδο, για να μας μεταφέρει τις δηλώσεις των προπονητών μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Όπως μας ενημέρωσε, από πλευράς ΒΕΡΟΙΑΣ υπήρξε άρνηση να πάει ο Νίκος Καρύδας στην αίθουσα τύπου για να μιλήσει για το παιχνίδι. Μάλιστα ήταν κατηγορηματικός, πως μίλησε με τον ίδιο τον προπονητή της "Βασίλισσας", όμως αυτός ευγενικά αρνήθηκε, χωρίς όμως να τον ενημερώσει ότι στην θέση του δηλώσεις θα κάνει ο συνεργάτης του Τάσος Ανθυμιάδης, όπως άλλωστε γινόταν στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.

Έτσι ο Ροδίτης δημοσιογράφος μετέφερε στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ που περίμεναν στην αίθουσα τύπου, ότι οι Βεροιώτες δεν θα κάνουν δηλώσεις, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και όχι ως απάντηση σε κάποια "παπαγαλάκια", που ποτέ δεν παρέστησαν φέτος και δεν φιλοξένησαν δηλώσεις προπονητών, όμως ενδιαφέρθηκαν να κάνουν ρεπορτάζ, για την αλήθεια ή το ψέμα!