ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 19315 φορές

SL2: Τα σενάρια παραμονής για τη ΒΕΡΟΙΑ (πίνακας)

Δεν είναι στο χέρι της ΒΕΡΟΙΑΣ πλέον η παραμονή της στην SL2, μετά την ήττα της (1-0) στη Ρόδο από τον Διαγόρα, ο οποίος στον αντίποδα εξασφάλισε την σωτηρία του.

Η «Βασίλισσα» παρέμεινε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού (28 βαθμοί), έχοντας από πάνω της δύο ομάδες, τον Απόλλωνα Πόντου με 29β. και τον Μακεδονικό με 30 πόντους.

Οι τρεις αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία, με τη ΒΕΡΟΙΑ την τελευταία αγωνιστική να υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Ηρακλή Λάρισας, τον Απόλλωνα να φιλοξενεί την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Μακεδονικό τον ΠΑΟΚ Β’.

Για να κερδίσει την παραμονή της η «Βασίλισσα του βορρά», δεν αρκεί μόνο να νικήσει τον Ηρακλή Λάρισας αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να μην κερδίσει ο Απόλλων Πόντου την ΑΣΑ ή να χάσει ο Μακεδονικός από την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ΒΕΡΟΙΑΣ και Απόλλωνα Πόντου, οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στην κατηγορία καθώς υπερτερούν στα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Τέλος, σε περίπτωση ισοβαθμίας των "κυανέρυθρων" με τον Μακεδονικό θα παίξει ρόλο η συνολική διαφορά των γκολ.

Δείτε το πινακάκι με τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή και κάντε τους υπολογισμούς σας: