ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1234 φορές

Μόνη, πρώτη και ωραία η «Βασίλισσα» !

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής, η ΒΕΡΟΙΑ έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού ο Ατρόμητος παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία, στο Περιστέρι, στον φιλοξενούμενο Παναιτωλικό και έτσι έμεινε πίσω από τη «Βασίλισσα» έχοντας επτά βαθμούς.

Δύο ακόμη εκπλήξεις έκρυβε η σημερινή αγωνιστική δράση καθώς ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με σκορ 2-1 στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Μυτιλήνη από την Καλλονή με 1-0!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, που βάση στόχων ενδιαφέρουν την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο δρόμο για την γρήγορη παραμονή, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 απέναντι στην Skoda Ξάνθη στους «Ζωσιμάδες» ενώ ισοπαλία είχαμε και στη Λειβαδιά όπου ο τοπικός Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Πανθρακικό.

Υπενθυμίζουμε πως στα χθεσινά παιχνίδια, η ΒΕΡΟΙΑ επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του ΑΟΚ Κέρκυρας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε, στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, τη Νίκη Βόλου με 3-0 και οδήγησε τον προπονητή της, Βίλιαν Βλουτ, στην πόρτα της εξόδου από τη Βολιώτικη ΠΑΕ, ενώ ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα του ΟΦΗ επίσης με σκορ 3-0.

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής πέφτει αύριο Δευτέρα με το ντέρμπι της Κρήτης όπου ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Εργοτέλη, ο οποίος έχει πλέον στην άκρη του πάγκου του τον Παύλο Δερμιτζάκη!

Συνοψίζοντας, η "Βασίλισσα του Βορρά" εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μια αγωνιστική την έδρα της και τη δυναμική παρουσία του κόσμου της, πήρε τους τρεις πολύτιμους, για τη συνέχεια, βαθμούς και κατάφερε να μείνει μόνη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα!

Έτσι, θα ταξιδέψει απαλλαγμένη από το άγχος στον Πειραιά, βλέποντας τον Ολυμπιακό από ψηλά (!), σε ένα ξεκίνημα ονειρικό, που ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι φίλαθλοι της ομάδας δεν περίμεναν!

Η «Βασίλισσα» λοιπόν, θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό, ο οποίος μεσοβδόμαδα θα αγωνιστεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όχι όντας κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά στην κορυφή!

Του νέου συνεργάτη μας, Παναγιώτη Σαλονικίδη