ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 859 φορές

Γκρανέρο: «Οι παίκτες μου ήξεραν πώς θα φτάσουν στην ανατροπή»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα νίκη της ομάδας του ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο, ο οποίος στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του ματς με την Κέρκυρα δήλωσε τα εξής:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και πριν καλά καλά αρχίσει μείναμε μείναμε πίσω στο σκορ. Θα έπρεπε σίγουρα να ήμασταν πιο προσεκτικοί, αλλά αυτό που κρατάω είναι ο τρόπος με τον οποίο ανταπεξήλθαν οι παίκτες μου, καθώς ήξεραν πώς να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ και δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο.

Μπορεί να μην φτάσαμε στα επίπεδα απόδοσης που είχαμε σε προηγούμενα ματς, αλλά κατά διαστήματα παίξαμε καλά απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα.

Έχουμε μεσοεπιθετικούς που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον αντίπαλο. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και μετά προσέξαμε τα νώτα μας και κλείσαμε νικηφόρα το παιχνίδι. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι, οι παίκτες παραπονέθηκαν για την ζέστη.

Ωστόσο ξέραμε πώς να ανταπεξέλθουμε, πώς θα πάρουμε το προβάδισμα και πως θα κρατήσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια».

Για το ρόστερ της ομάδας είπε: «Η δουλειά μου δεν είναι εύκολη καθώς έχω να διαχειριστώ ένα ρόστερ 34 ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες που ήρθαν αργότερα, θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα.

Τέλος, όσον αφορά τον τραυματισμό του Μπεν σημείωσε ότι ο παίκτης δεν ήταν εντελώς καλά και επιλέχθηκε κάποιος άλλος στην θέση του που ήταν 100% έτοιμος. Για τον Βούκιτς απάντησε ότι θα χρειαστεί περίπου 25-30 ημέρες για να φτάσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.