ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 698 φορές

Γρηγορίου: "Πρόκληση ο αγώνας με τη ΒΕΡΟΙΑ"

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου ελπίζει να συνεχίσει η ομάδα του στους ίδιους ρυθμούς με τα πρώτα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των Φαιάκων στην κάμερα της Nova:

«Για εμάς είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι και γενικά έτσι όπως έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έχουμε πει πως θέλουμε να λειτουργούμε φέτος θα πάμε για ακόμη ένα παιχνίδι να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δούμε στο τέλος το αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Κέρκυρας.

Για την εικόνα της Κέρκυρας στις δύο πρώτες αγωνιστικές και αν είναι δείγμα αυτού που θα παρουσιάσει η ομάδα στη συνέχεια: «Παρά το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με τη Skoda Ξάνθη, νομίζω ότι πιέσαμε μπροστά. Δεν ήταν μόνο το τρανζίσιον που θέλαμε να δώσουμε έμφαση. Θέλαμε να πιέσουμε σε όλους τους χώρους, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και γενικά να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά. Έχουμε μπροστά μας μία νέα πρόκληση που λέγεται ΒΕΡΟΙΑ με πλούσιο ρόστερ, πολλές επιλογές και έξι βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και για εμάς και για τη ΒΕΡΟΙΑ και για τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει».

Για το ότι η Κέρκυρα είναι μία ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες: «Δουλεύουμε σε αυτό καθημερινά. Έχουμε την ποιότητα μπροστά με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και σε προσωπικό επίπεδο και σε ομαδικό. Από εκεί και ύστερα, είναι και θέμα τύχης. Με την Ξάνθη είχαμε δύο δοκάρια και πάρα πολλές τελικές και μιλάμε για εκτός έδρας παιχνίδι. Με τον Πανθρακικό πάλι ανάλογη η εικόνα μας. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο γιατί αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να πηγαίνουμε για να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Για το αν η εικόνα της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές δίνει ώθηση στους παίκτες: «Σίγουρα είναι μία ώθηση για αρχή. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια».