ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1006 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με κόσμο για το 3x3 κόντρα στην Κέρκυρα

Περιμένοντας πολύ κόσμο στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται το Σάββατο (13/09, 16:00) την ενισχυμένη φέτος Κέρκυρα έχοντας στόχο να κάνει το 3x3 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής (12/09) την τελευταία τους προπόνηση, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και λίγο μετά ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός 19άδας έμειναν οι τραυματίες Μαλόν, Εσπάρθα και οι νεοαποκτηθέντες Βούκιτς, Μπαλάφας που δεν είναι έτοιμα τα δελτία τους.

Αντίθετα, ο Μπεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρότι δεν ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χοσέ Γκρανέρο είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καταλά, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Αμαραντίδης, 'Οστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνης, Βάσκες, Κατίδης, Ντουμίτρου, Παυλίδης, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Κάμπορα.

Μοιράστηκαν εισιτήρια σε μαθητές

Αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλο άνοιγμα προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, που θα στηρίξουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας, είναι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Έτσι, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας μοιράστηκαν σε σχολεία της περιοχής 1.000 μαθητικά εισιτήρια και στο Σαββατιάτικο ματς οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να έχουν μια πολύ δυνατή κερκίδα.

Με Κέρκυρα και η Κ20

Ακολουθώντας το πρόγραμμα των «μεγάλων», η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ την Κέρκυρα.

Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Διαβατού και θα ξεκινήσει στις 11:00.