ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 927 φορές

Γεωργιάδης: «Γίνεται καλή προσπάθεια στη ΒΕΡΟΙΑ»

Για τη μεταγραφή του στη ΒΕΡΟΙΑ, αλλά και την παρουσία του στον Π.Α.Ο.Κ. μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γιώργος Γεωργιάδης, που με αρκετή δόση αυτοκριτικής σημείωσε πως ο ίδιος έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους «ασπρόμαυρους».

Αρχικά αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια της ΒΕΡΟΙΑΣ:

«Η ομάδα έχει αλλάξει πλάνο, έχει πάρει πολλούς παίκτες. Αυτή την στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ γύρω στους 35 παίκτες. Προσπαθούμε να δέσουμε ως σύνολο, να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Ο πρώτος στόχος είναι η σωτηρία, μετά θα κοιτάξουμε να κάνουμε καλή πορεία. Βλέπω στις προπονήσεις ότι έχουμε καλή ομάδα, αλλά κρατάμε τον πήχη χαμηλά γιατί ακόμη είναι νωρίς και είναι καλύτερα να μην λέμε μεγάλες κουβέντες. Του προπονητή δεν του αρέσει να παίζει αμυντικά, είναι Ισπανός και ξέρουμε ότι στους Ισπανούς προπονητές αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η εικόνα μας, δεν θα παρατάμε κανένα παιχνίδι».

Για την παρουσία του στον Π.Α.Ο.Κ. σχολίασε:

«Είμαι ευλογημένος που έπαιξα στον Π.Α.Ο.Κ., ευχαριστώ που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δικιά μου. Εχω μία πικρία, όχι από την ομάδα, απλά γιατί δεν μπόρεσα να βγάλω αυτό που πιστεύω ότι μπορούσα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγάλη ομάδα και σε κάθε παιχνίδι που μπαίνεις να δείχνεις αυτό που μπορείς. Μόνο από τον εαυτό μου έχω παράπονο, από κανέναν άλλον.

Στη ΒΕΡΟΙΑ δεν υπάρχει τόσο πίεση και σίγουρα κάποιος παίκτης μπορεί να παίξει πιο εύκολα. Εγώ ήρθα εδώ γιατί γίνεται καλή προσπάθεια και επειδή τα τελευταία χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. δεν έπαιζα πολύ, τώρα θέλω να βρω ρυθμό».