ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 6969 φορές

Η απάντηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και το σχόλιό μας

Με αφορμή το σημερινό σχόλιό μας που αφορούσε επεισόδιο μεταξύ του γενικού αρχηγού και ποδοσφαιριστη της ομάδας, η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δια του προέδρου της αναφέρει τα εξής:

Αναλυτικα αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θεωρεί λήξαν ένα μεμονωμένο επεισόδιο που συνέβη στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας και το οποίο ανέδειξε τοπικό σάιτ.

Ο γενικός αρχηγός Θωμάς Τρουπκος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και δεν είχε καμία σχέση με το συγκεκριμένο γεγονός.

Όλοι πρέπει να στηρίξουμε μέχρι το τέλους την προσπάθεια. Μην πυροβολείτε το ποδοσφαιρικό τμήμα!”.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που είναι απαραίτητη η ενότητα, δυστυχώς διαρροές και ανακρίβειες τέτοιου τύπου δεν βοηθούν να ξεπεραστεί το ήδη βεβαρυμένο κλίμα λόγω και της αγωνιστικής δυσπραγίας της ομάδας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Γρήγορα τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ, σε ότι αφορά την υπεράσπιση του γενικού αρχηγού της. Κάτι που δυστυχώς δεν είδαμε σε αντίθετες περιπτώσεις, με πιο σοβαρή, την θέση των αρχηγών, όταν πριν από μήνες, επεσήμαναν στην διοίκηση, το πρόβλημα που υπάρχει με τον Θ. Τρούπκο.

Μία σοβαρή περίπτωση, στην οποία έκλεισε τα μάτια της, με αποτέλεσμα, να φθάσουν τα πράγματα στο κορυφαίο χθεσινό επεισόδιο, που συνέβει στην πρωινή προπόνηση, μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών, στο οποίο ενεπλάκη και ο γενικός αρχηγός, όταν ζήτησε τον λόγο απο τον ένα απο τους δύο παίκτες και εκείνος του επιτέθηκε φραστικά, βγάζοντας και απωθημένα προς αυτόν, για κάποια κοτσομπολίστικα σχόλια σε συγκεκριμένο site εις βάρος του, κατονομάζοντας μάλιστα πρόσωπα.

Δυστυχώς αυτά γίνονται, όταν δεν έχεις το κύρος που πρέπει και δεν εμπνέεις τους παίκτες, κατέχοντας υπεύθυνη θέση σε μία ΠΑΕ. Οπότε, δεν μπορείς να ζητάς τον απαιτούμενο σεβασμό στο πρόσωπό σου. Ποτέ δεν θα τον έχεις.