ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5299 φορές

Επιτυχημένο το φιλικό παλαιμάχων ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΕΛ

Δυο «Βασίλισσες», του Βορρά και του Θεσσαλικού κάμπου συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 24/4 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Ήταν μια συνάντηση ξέχειλη από αναμνήσεις, συγκινήσεις και ανθρωπιά.

Ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της Βέροιας και της Λάρισας πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Ομίλου Προστασίας Παιδιού, μια πρωτοβουλίας με σπουδαίο έργο.

Παρά το φιλικό και ανεπίσημο χαρακτήρα, αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα, το «εναρκτήριο λάκτισμα» του οποίο έδωσαν από κοινού ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, περιφερειακός σύμβουλος και «ιστορία» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Χρήστος Τερζανίδης.

Παρούσα η διοίκηση του Ομίλου, με την πρόεδρο κ. Γαλλίκα να προσφωνεί τις δυο ομάδες και τους παρισταμένους με μια σύντομη, συγκινητική ομιλία.

Εκπρόσωποι του Δήμου Βέροιας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Στέργιος Μουρτζίλας, διαχρονικοί φίλαθλοι όπως ο εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Θανάσης Ακριτίδης, ο τέως αστυνομικός διευθυντής κ. Αρμουτίδης, φίλοι από τα παλιά πολλοί από τους οποίους έχουν αναμνήσεις από τότε που η «Βασίλισσα του Βορρά» μάγευε το πανελλήνιο και τα «άλογα» κάλπαζαν στον Θεσσαλικό κάμπο.

Θωμάς Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαφωτίου, Παναγιώτης Μιχαηλίδης από την χρυσή εποχή, αλλά και από τις μεταγενέστερες φουνιές των μεγάλων εποχών, όπως ο Στόϊος, ο Αραμπατζής, ο Φουλτσικλής, ο Σπυρίδων, ο Χαραλαμπίδης, ο Γιώργαρος ο Χατζάρας που ήταν και πάλι ο κόουτς…

Η αποστολή της Βέροιας και οι παίκτες που αγωνίστηκαν: Βεργώνης, Κοτταρίδης, Χωλόπουλος, Τρούπκος, Παπαδόπουλος, Νατσούρας, Κελεσίδης, Μίλης, Κεσίδης, Πουρσανίδης, Παπατζίκος, Τσιούχας, Χαραλαμπίδης, Μπαλάφας, Κολεσίδης, Ορφανίδης, Χωματάς, Βεζυργιαννόπουλος, Υφαντίδης, Ελευθεριαδης, Μελετίδης, Σαββίδης, Καστανιώτης, Παπαστέργιος, Ζαρογιάννης, Σταφυλίδης και ο Κώστς Μαλουμίδης που αν και αγωνίστηκε με την ομάδα της Λάρισας βρίσκεται πάντα στις καρδιές των φιλάθλων της Βέροιας.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με νικήτρια την ομάδα της Βέροιας με 2-1. Τα γκολ της Βέροιας πέτυχε ο Μπαλάφας, ενώ για τη Λάρισα μείωσε με πέναλτι ο Τσαπατώρης

Διαιτητής ήταν κ. Σιουκιούρογλου με βοηθούς τον υιό Σιουκιούρογλου και τον κ. Τσούπρο οι οποία αρίστευσαν!!!

Δειτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ

Πηγή: verianet.gr