ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1132 φορές

Ξύπνα… Βασίλισσα!!!

Τον τίτλο τον δανειστήκαμε από την γνωστή παλιά ελληνική ταινία «Ξύπνα Βασίλη» και ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση της «Βασίλισσας του βορρά»!

Αυτό που όλοι περιμένουν, είναι να… ξυπνήσει η Βεροιώτικη ομάδα, που μοιάζει τον τελευταίο καιρό σαν την «ωραία κοιμωμένη», αφού σε σημαντικά για την παραμονή της παιχνίδια δείχνει… άχρωμη, άγευστη, άοσμη, χωρίς το απαραίτητο πάθος! Αυτό το πάθος που είχαν την Τετάρτη οι παίκτες του Αλμωπού Αριδαίας, οι οποίοι έπαιζαν… με το μαχαίρι στα δόντια και ας είναι πολύ περισσότερο καιρό απλήρωτοι, όπως μας έλεγαν οι τοπικοί δημοσιογράφοι!

Η «Βασίλισσα» σίγουρα δεν έχει υλικό για να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Υπάρχουν ομάδες που δεν συμπληρώνουν καν 18αδα σε αγώνες, ενώ πολλές αντιμετωπίζουν σοβαρότερα οικονομικά προβλήματα. Κι όμως η ΒΕΡΟΙΑ εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία, που δεν είναι και η καλύτερη δυνατή στις τάξεις των κυανέρυθρων, την οποία όπως δείχνουν τα πράγματα δεν μπόρεσε να βελτιώσει και ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος, που δεν έδωσε το κάτι παραπάνω σε αυτούς τους λίγους μήνες παρουσίας του στην «Βασίλισσα».

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που αγωνίζονται μέσα στο γήπεδο και σε αυτούς πέφτει το μεγαλύτερο βάρος. Θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, όχι μόνο για το καλό της ομάδας αλλά και για τον εαυτό τους, αφού στο απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού, θα «στιγματιστούν» και αυτοί σε μεγάλο βαθμό.

Αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να δείξουν ότι δεν έχουν πετάξει... λευκή πετσέτα, ότι μπορούν να αναστρέψουν το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, για το οριακό αυτό ματς, δεν μπορεί να υπολογίζει στους γνωστούς τραυματίες Φασίδη και Δεμηρτζόγλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καψάλη που τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα της Αριδαίας. Τέλος, ο Ιωάννου συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, όμως ακόμα δεν έγινε γνωστό σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του.