ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5455 φορές

Πλήρωσε ένα μέρος των οφειλών της η ΒΕΡΟΙΑ - "Χτύπημα" από ΕΠΟ!

Τελικά η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έκανε ένα βήμα και έδωσε έναντι κάποια χρήματα στους παίκτες και στα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Μέσα σε όλα τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τους "κυανέρυθρους" (όπως και τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας), με τον υφυπουργό να μην δίνει τα χρήματα και την ΕΡΤ να καθυστερεί τις δόσεις, ήρθε και η ΕΠΟ να δώσει ένα ακόμη "χτύπημα" στους Βεροιώτες!

Συγκεκριμένα, ενώ έχει παρακρατήσει και δεν δίνει στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ τα 34 χιλιάδες ευρώ από τα δικαιώματα της μεταγραφής του Γιαννούλη (που αγωνίστηκε στην "Βασίλισσα"), ήρθε και μία άλλη περίπτωση που η ομάδα χάνει λεφτά, αφού της επιβλήθηκε πρόστιμο 12.000 ευρώ για το μπαράζ με την Λαμία, το οποίο επωμίστηκε η τωρινή διοίκηση!

Αγωνιστικά, οι "κυανέρυθροι" θα πραγματοποιήσουν μια προπόνηση τη Μ. Παρασκευή, ενώ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα έχουν ρεπό, για να περάσουν τις εορταστικές αυτές ημέρες με τις οικογένειές τους. Όσους δεν μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, η ΠΑΕ θα τους κάνει το τραπέζι στο εστιατόριο "Αρωμα Πόλης" ιδιοκτησίας του χορηγού της ομάδας Απόστολου Εμμανουηλίδη.

Από την Δευτέρα του Πάσχα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ώστε να προετοιμαστούν για τα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν την ερχόμενη εβδομάδα, με Αλωμπό στην Αριδαία (19/4) και με Ηρακλή στη Βέροια (22/4).